tirsdag 30. juli 2013

DYRISK PÅ CARMEN SITT ROM...

God morgen!
Her er vi tidlig oppe og nå er det duppetid og me-time. Man vet at man ikke har våknet helt, når man etter noen timer ser at shortsen som jeg hadde på meg i mårrest, er på vrangen. He he.
Fikk knipset noen bilder av det nye sengesettet til Carmen Felicia. Begynner å bli litt dyrisk der inne! Etter å ha vært på safari i dyrepark i sommer, så er hun blitt veldig stas med dyr og skal kose med de. Så da passer det bra at bambi er på et sengesett :-D




Og sannelig har det sneket seg en liten løvinne i senga også!
 
 Sengesettet og puten er fra HmHome.


Ha en superduper dag!
 

søndag 28. juli 2013

HURRA-JEG VANT

Hei alle fininger!
En liten oppdatering på bloggen, og ja det er liv i meg ;-) 
Med dette bildet bidro jeg i Boligpluss sin utfordring "vis oss din uteplass", og jeg vant!! HURRA!! Så utrolig gøy å vinne og tusen takk til alle dere som har stemt på meg. Her kan du lese om meg på nett hos Boligpluss.


Ser frem til å motta den fine premien som er 5 store Botanica vaser fra Kahler. Og har allerede sett meg ut hvor de skal stå, hihi.

Og selvsagt nyter jeg gode sol værsdager her ute og håper det vil fortsette fremover. Håper solen skinner på deg der du er! Fortsatt god sommer :-D Og følg meg gjerne på instagram.


Klem fra Janne
 
 
 


fredag 5. juli 2013

JULI..

Da er juli her og vi gleder oss til feriere med bobilen vår. I ferien skal vi kose oss, bade, fange krabber, grille, leke, besøke fornøyelsesparker, dra på safari, late dager, aktive dager, bursdagsfeiring og lese bok( fifty shades). Det beste av alt er å være sammen med familien og bare nyte.

Bobil er så utrolig kjekt ved at man har med seg alt man trenger, som om man er hjemme. Jeg tar med alt det jeg trenger til barna og slipper å tenke på at jeg har viss mye plass i en koffert. En drøm for jenta vår som får med seg masse leker og sykkel på ferie :-D Og min flinke mann har fyllt opp med masse god mat og drikke, og mor har med interiørmagasiner :-D Så nå er vi klar for camping! Jeg kommer til å titte innom bloggen iblant. Ønsker dere en riktig GOD SOMMER!



 
 
 
Klem fra Janne
 
 
 

tirsdag 2. juli 2013

SOMMERLUNSJ

I går hadde jeg besøk av ei venninne på lunsj. Og gjett om skravla gikk og vi koste oss. Jeg serverte sommersalat og appelsinjuice. Og selvsagt fikk hun smake på rabarbra saften vi nylig har laget. Siden lillegutt krabber er overalt på en-to-tre, satt vi inne i godværet og lille Liam var også med rundt bordet. Men sommerstemningen var det også inne, siden jeg hadde plukket med meg jasmin fra naboen i går. For en nydelig duft denne blomsten gir. Fant plutselig ut at jeg hadde en busk selv i hagen etterpå..kanskje hagen min er litt for stor, for jeg skal ikke skryte på meg at jeg er "blomsterfinn" da! Hi hi.



 
 
 

 
Og søteste Camilla hadde jo med de fineste peonene! Elsk <3
 
 
Og følg meg gjerne på instagram på -mittlillehjerte
 
Jeg har rundet over 2000 følgere. Så gøy og tusen takk til alle som følger meg der ;-)
 
Håper solen skinner på deg der du er :-)

Ha en fin dag!
 
Janne