tirsdag 2. juli 2013

SOMMERLUNSJ

I går hadde jeg besøk av ei venninne på lunsj. Og gjett om skravla gikk og vi koste oss. Jeg serverte sommersalat og appelsinjuice. Og selvsagt fikk hun smake på rabarbra saften vi nylig har laget. Siden lillegutt krabber er overalt på en-to-tre, satt vi inne i godværet og lille Liam var også med rundt bordet. Men sommerstemningen var det også inne, siden jeg hadde plukket med meg jasmin fra naboen i går. For en nydelig duft denne blomsten gir. Fant plutselig ut at jeg hadde en busk selv i hagen etterpå..kanskje hagen min er litt for stor, for jeg skal ikke skryte på meg at jeg er "blomsterfinn" da! Hi hi. 
 
 

 
Og søteste Camilla hadde jo med de fineste peonene! Elsk <3
 
 
Og følg meg gjerne på instagram på -mittlillehjerte
 
Jeg har rundet over 2000 følgere. Så gøy og tusen takk til alle som følger meg der ;-)
 
Håper solen skinner på deg der du er :-)

Ha en fin dag!
 
Janne
 

8 kommentarer:

 1. Så koslig,herlige bilder!
  Flottaste peoner da:))
  Ha en fin dag..klem

  SvarSlett
 2. HEI JANNE:)
  KOSLIGT MED BESØK
  Å PIONER <3
  HERLIGE BILDER HOS DEG
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 3. Så koselig :) Gøy å finne "nye" planter i hagen da, hehe :)
  Peoner er fantastiske blomster :)
  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 4. Så kjempekoselig,nydelige bilder❤så gøy å invitere heim,savner sånn å lage fint til og kose seg men det kommer seg nå framover heldigvis:)
  Fine kveld til skjønne deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Høres ut som en koselig dag med venninna.....gode venninner er gode å ha og viktig å ta vare på. Koselig:)) fine bilder. Høres godt ut med rabarbra saft...minner meg om gamle bestemor, så kokte syltetøy og saft. Kjenner lukta;)) nam nam.
  Sommerklem fra Ann Elin

  SvarSlett
 6. Hei igjen! Det serviset du har dekket med her, er så nydelig. Hvor har du fått tak i det? Jeg elsker komboen svart og hvitt og dette er jo bare helt perfekt da! Nyt dagene søte du :)

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anne:)
   Serviset er fra Tine K og man får kjøpt det på nettbutikker :)
   Fin dag til deg også!:)
   Sommerklem

   Slett