tirsdag 22. mai 2012

Barnehender..


Barnehender..
Det hender du blir lei deg
fordi jeg er så liten.
Jeg setter merker alle steder
og gjør deg ganske sliten.

Men hver dag blir jeg større
ja en dag blir jeg stor
og alle mine avtrykk
blir bare svake spor.

Her er mitt lille avtrykk
så du kan huske og forstå
hvor søte mine hender var
den gangen de var små.

Jeg fant dette diktet på nettet og synes det er så utrolig fint.

Her skinner sola og det er noe vi L I K E R!!

Ha en flott solskinnstirsdag :-D

13 kommentarer:

 1. Det diktet husker jeg vi sendte med til foreldrene da jeg jobba i barnehage, ungene fikk lage avtrykk av ene hånda i trolldeig. :) Populært. :) Søt, liten kanin. :)

  SvarSlett
 2. Å det diktet er virkelig til ettertanke,tenker på at kor store mine to eldste begynner å bli,kor åra er blitt av,nyter hver dag med minstemor for tida går fort,så herlig å følge de oppover:)
  Så nydelig kanin,knallsøte klær:)
  Fin kveld til deg:)

  SvarSlett
 3. Nydelig dikt ja! Jeg har et slikt innrammet med håndavrykket til mine to barn fra de var små.

  For et søtt sjarmtroll du har! Hun er så søt!

  Lagt meg til som følger her hos deg! Gleder meg til å titte innom igjen og artig å komme over trønder-bloggere! Bor selv 20 min utenfor Trondheim!

  Kos deg i solen og nyt dagene! Det gjør æ! :-)

  SvarSlett
 4. Det var et vakkert, rørende dikt. helt enig med deg - og takk for at du delte det!!
  Håper du har gode dager i solen, nyter varmen og ikke er fullt så slått ut som meg ;) god klem fra meg til deg

  SvarSlett
 5. Quite cute! I would buy facebook likes for this photo from here https://soclikes.com/ on your place

  SvarSlett
 6. Hello
  Please i just took up LABRADOR PUPPIES breeding as a hobby after my mom passed away because they were her favorite PUPPIES. Despite the fact that they are very intelligent, am finding it very difficult getting them to mate.
  For any information CLICK HERE http://championlabradorhomes.company.com/. THANKS

  SvarSlett
 7. Ucuz, kaliteli ve organik sosyal medya hizmetleri satın almak için Ravje Medyayı tercih edebilir ve sosyal medya hesaplarını hızla büyütebilirsin. Ravje Medya ile sosyal medya hesaplarını organik ve gerçek kişiler ile geliştirebilir, kişisel ya da ticari hesapların için Ravje Medyayı tercih edebilirsin. Ravje Medya internet sitesine giriş yapmak için hemen tıkla: www.ravje.com

  İnstagram takipçi satın almak için Ravje Medya hizmetlerini tercih edebilir, güvenilir ve gerçek takipçilere Ravje Medya ile ulaşabilirsin. İnstagram takipçi satın almak artık Ravje Medya ile oldukça güvenilir. Hemen instagram takipçi satın almak için Ravje Medyanın ilgili sayfasını ziyaret et: instagram takipçi satın al

  Tiktok takipçi satın al istiyorsan tercihini Ravje Medya yap! Ravje Medya uzman kadrosu ve profesyonel ekibi ile sizlere Tiktok takipçi satın alma hizmetide sunmaktadır. Tiktok takipçi satın almak için hemen tıkla: tiktok takipçi satın al

  İnstagram beğeni satın almak için Ravje medya instagram beğeni satın al sayfasına giriş yap, hızlı ve kaliteli instagram beğeni satın al: instagram beğeni satın al

  Youtube izlenme satın al sayfası ile hemen youtube izlenme satın al! Ravje medya kalitesi ile hemen youtube izlenme satın almak için tıklayın: youtube izlenme satın al

  Twitter takipçi satın almak istiyorsan Ravje medya twitter takipçi satın al sayfasına tıkla, Ravje medya güvencesi ile organik twitter takipçi satın al: twitter takipçi satın al

  SvarSlett