onsdag 11. september 2013

BORDET FANGER....

Da har jeg ryddet unna den gamle pynten på bordet og strammet den opp litt. Her har jeg dekorert bordet med sort skull, telyseholdere og brikker i grafisk mønster. Jeg digger elementer i sort-hvitt sammen med den lyse stilen. Utrolig gøy å få "dillet" litt når man har tid. Jeg sitter ofte og funderer rundt meg hvordan det kan bli bedre i forhold til møblering, henge opp ting på veggene og ikke minst smarte løsninger på oppbevaring. Jeg har nå endelig bestemt meg for hva jeg skal ha over denne sofaen. Det måtte bestilles direkte fra Danmark da det ikke var å oppdrive i noen nettbutikker. Men det har ikke noe å si da jeg fikk gratis frakt! Dere skal få se senere hva som kommer i posten i et annent innlegg. Spennende.....
 
Og når det gjelder "smart oppbevaring er det fortsatt mulighet til å stemme på meg i Boligpluss utfordringen hvor jeg deltar. DU kan fortsatt stemme på bildet mitt her Tusen takk så langt til alle dere som stemmer :)
 


 
 
 
Og det er flere som synes at bordet fanger med geometriske elementer.
Det klør i fingrene og han vet at dette ikke er lov, men så gøy alikevel :-D
 
 
Ha en flott kveld videre fine deg!
 
 
s

9 kommentarer:

 1. Nydelige bilder, elsker måten de er tatt på. :)) klem fra Ann Elin

  SvarSlett
 2. Hei Janne og tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min før i kveld! Ja, skjønner godt at lille Liam vil sjekke ut pynten til mamma når den er sååå råtøff som dette altså. Vurderer sterkt en hodeskalle jeg også. Datteren min som studerer til å bli radiograf, synes så absolutt at mor skall ha en slik en i interiøret, hehe! Vil gjerne treffe deg en dag. Bare si ifra hva som passer best for din del du.

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Uff da, her ble det "skall" med to ll'er...mente "skal" selvfølgelig. Tror jammen jeg er ganske så påvirka av disse "skallene" jeg, hehehe!

   Slett
 3. Veldig stilig!! :)

  Ha en fin ettermiddag,
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
 4. Å her var det mye fint:) Liker og veldig godt det sorte, hvite og lyst tre:)
  Ha en flott fredag:))

  SvarSlett
 5. Flotte bilder!! Kjenner til de fingrene, her settes pynten vekk på dagtid, da alt er fristende for de små hendene.. ;-) Fortsatt fin helg til deg!

  SvarSlett
 6. Å DU ER SÅ FLINK
  SETTER SÅ TØFFE TING Sammen
  nå ble jeg spent på hva som kommer i posten
  fin torsdag til deg søte Janne
  klem Eli:)

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye med velfortjent seier!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett