onsdag 5. mars 2014

SOVEROMSUTFORDRING..


Vi er veldig fornøyde med den malte veggen bak sengen i sort dempet. Selv om det kan virke dramatisk til alt det hvite, har jeg valgt å tone det litt ned med gull og tredetaljer. Jeg er veldig glad i kontraster, og synes fjærlampen som henger over sengen, er med å myker det opp. Vi er veldig fornøyde med soverommet slik det er nå.

Jeg velger å la dette være mitt bidrag til NIB-utfordringen "soverom". Ta gjerne en titt her for masse herlig soveromsinspirasjon.

Ha en herlig dag!12 kommentarer:

 1. Herlig bidrag! Kontraster er DIGG! :) Fin dag til deg

  SvarSlett
 2. God morgen vakre!
  Så flott bidrag!
  Tipper du vinner jeg;)
  Masse lykke til!

  Ha en flott dag og kom innom meg.....jeg har give away:)
  God klem
  Camilla .

  SvarSlett
 3. Så enkelt og fint!
  Lykke til :)

  SvarSlett
 4. Wow - såååå fint!
  Takk for flott inspirasjon!

  Klem fra
  Lena // mrs. monday

  SvarSlett
 5. Nydelig nydelig Janne:)kult med svart vegg bak senga:)
  Fin kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 6. Herrejemini for et utrolig kult soverom! Her skulle jeg jammen ha sovet godt. Selv om det er kontraster i rommet, er det svalt og rolig. Jeg digger fjærlampen og å har tenkt å kjøpe den til vårt soverommet, har bare ikke fått bestilt den enda. Når jeg ser den hos deg skjønner jeg jo at jeg bare MÅ ha den. Kan jeg spørre hvilken størrelse dere har?

  Ønsker deg en fin kveld!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Netta og takk for hyggelig kommentar:)
   Jeg er veldig glad i den fjærlampen ja:)
   Dette er den nest største lampen. Perfekt til å ha på soverommet:)
   Klem fra Janne

   Slett
 7. Er så flott på soverommet deres altså!!
  Love it .)
  Lykke til ♥

  SvarSlett
 8. Digger teppe og den lampen!

  SvarSlett
 9. Kjempefint soverom, og kul kontrastvegg :D

  Lykke til!
  Klem fra Lite hi

  SvarSlett
 10. Vakkert hos deg, det pleddet altså....:) Lykke til i utfordringen, heier på deg. Klæmz

  SvarSlett