onsdag 30. april 2014

FINE GAVER...
I går hadde jeg besøk av en blogge venninne fra bloggen Anne's Home Secret.
Skravla gikk som vanlig og lo godt! Jeg serverte salat med spekeskinke og brie. Yummi!!
Snille Anne hadde med disse fine tingene fra Bloomingville. 
Både huset og den fine telyseholderen med stjerne,
 skled rett inn her hos meg. 
Tusen takk for besøk og gaven :) 

Jeg er så glad i dette fatet fra Ikea og jeg liker å sette så masse fine ting på det.
 Serien heter Bråkig 2014 som var en "limited eddition", så den kommer ikke inn igjen.
 Er glad for at jeg sikret meg et putetrekk som jeg fant i utstillingen i dag :))

Ha en herlig dag!
1 kommentar:

  1. Hei på deg kjære Janne! Ja, det er bra at du sikra deg det putetrekket...nydelig er det! Har tenkt ca 1000 ganger på deg i dag og på hvor koselig det var å få komme hjem på lunch hos deg. Veldig fint og stemningsfullt, et riktig vakkert hjem du og familien din har! Så flott at gavene falt i smak, sklei rett inn ja ;) Her er det rydding i skap, mye rart inni der, men nå er det litt mer "levelig" og jeg klarer å finne fram i overskudspynten. Krysser både fingre og tær for at trapp og gang, samt dører skal bli ferdig snart, slik at jeg kan be deg hjem. Hustrig nå som alle dører er fjernet i påvente av nye, trapp som mangler rekkverk på flere seder og totalt mørke i gangen. Fikk vite at de siste delene til trappefornyerne er på vei til obsbygg, så da er det vel bare å brette opp de berømte ermene (til mannen, tji-hi) ;) Vel, GLEDER meg til du endelig kan få komme til meg også! :) Håper at du får en kjempefin 1. mai i morgen. Du får hilse mann og barn og kos dere masse! PS! Her skal vi jobbe med prosjekt hus, i hvert fall det vi kan få gjort uten de berømte stålskinnene som mangler! Hihi, det blir nok bra til slutt! :))) Klem fra meg til deg <3

    SvarSlett