fredag 4. september 2015

OSLO WOOD..
 
Ganske nylig var jeg så heldig å vinne denne nydelige norsk, designet lampen.
Og jeg valgte meg den selvsagt i svart! Love it!!! 
 
"Oslo Wood sprer lys på samme måte som det sees i skogene omkring Oslo. Solens lysstråler passerer trærnes greiner, og Oslo Wood etterligner konturene av den lysende himmel på en mørk vinternatt."
 
 
Takk for at du er innom bloggen min!
Jeg har godt over 66k følgere på instagram, så det er veldig stas.
Vet at mange stadig flagger det at følgertall ikke betyr noe. Men jeg blir virkelig utrolig glad for at nettopp du finner veien in på min "instabobble"
 
God helg;-)
 
 
 


7 kommentarer:

 1. Oslo lampen er lekker!!
  Gratulerer med gevinsten♡

  Jeg henger meg på det som er av instagramkonkurranser hvor man bare skal tagge venner, men vinner aldri :)) Ikke klarer jeg å huske hvem jeg har vært med på heller, så vet egentlig ikke om det alltid blir trukket vinnere :o Men ser jo her at det noen ganger skjer da, tjihi :))
  Instagram har virkelig tatt av og blitt et stort univers - men jeg savner litt mer liv på blogger jeg da, godt du ikke har gitt deg :))

  HA en fin fin kveld :)

  SvarSlett
 2. Star Episodes

  Watch Hindi channels star plus, Colors tv, Sony Tv, ZEe bangla, Star Jalsa, hotstar, zee5, voot, sony liv, sun nxt dramas full episodes watch online hd quality videos. Watch free online hindi language premium web series of zee 5, hotstar, voot, ALT Balaji, amazon prime or netflix


  https://starepisodes.net/

  SvarSlett
 3. AND TV

  Watch all episodes of AND TV latest drama serials and shows. AND TV is one of major tv channel of indian television industry. Having millions of viewers monthly AND TV is focused on core entertainment and family oriented contents. All the latest and upcoming drama serials, entertainment shows, kids shows, reality shows and others that are broadcasted on AND TV are availble on StarEpisodes


  https://starepisodes.net/channel/and-tv/

  SvarSlett
 4. Nayantara (bengali)

  Watch Nayantara (bengali) full episodes. Nayantara (bengali) is an Indian TV Drama Serial that is brodcasted on on daily basis. We try our best to make available all episodes and promos of Drama Serial Nayantara (bengali) as soon as they are streaamed over .

  https://starepisodes.net/show/nayantara-bengali/

  SvarSlett