fredag 13. april 2012

Endelig i hus..Da er brødboksen jeg har siklet lenge etter, kommet i hus. Her i byen har den vært utsolgt med engang den har kommet i butikk. Og denne gangen sto det en igjen å ventet på meg! Så den var så heldig å bli med hjem til meg. Brødboksen er kjøpt på kremmerhuset. Synes det er så godt å ha oppbevaringsbokser for forskjellige ting og det tar jo seg mye penere ut enn at brødet ligger i en pose på benken. Synes denne sklidde godt inn på kjøkkenet :)

Ønsker dere en herlig fredag og herlig helg!

Jeg og kjæresten min reiser denne helga på weekend til Amsterdam. Gjett om det skal bli deilig. Snille mammaen min passer Carmen og det er godt å vite at hun er i trygge hender. Jeg gleder meg masse iallfall :-D Tulipanland, here we come! 4 kommentarer:

 1. Å så fint du har det,nydelig brødboks:)så heldige dere er som skal reise på tur:)Kos dere max!god tur:)
  Klem

  SvarSlett
 2. Så lyst og delikat du har det! Herlig brødboks!
  Håper du koser deg i Tulipanland! :)
  Klem Lisa

  SvarSlett
 3. Hei! Så fint du har det hos deg! Kan jeg spørre hvor du har fått tak i det kakefatet på stett

  SvarSlett
 4. Takk for det:) Kakefatet fikk jeg i gave, men har sett det på interiørbutikker. Tror det er lisbeth Dahl. Lykke til!:)

  SvarSlett