tirsdag 8. januar 2013

Corokia..


God morgen fininger!
Hurra jeg har kjøpt meg Corokia. Treet ser jo ganske så dødt ut, men det skal være slik. Morsomt og dekorativt synes jeg. Og passer så fint i grove potter. Har hørt rykter om at man ikke ser forskjell på om dette treet er levende eller ikke da, he he. Har sett på det lenge før jeg overtalte meg selv til å like det. Det ble faktisk finere for hver gang jeg så dette treet. Men nå elsker jeg det!I dag skal jeg og barna reise en tur hjem til foreldrene. Det er en stund siden sist jeg har vært hjemme nå og det er første gang for Liam. Så nå nyter jeg en god Chai Latte før jeg tar fatt på bilturen! Håper det går bra, for det er første gang jeg er ut på en lengre biltur alene med 2 barn i baksetet! :-D Film med Dora er klargjort og godbiter er pakket ned :-D

Ønsker dere en herlig tirsdag alle sammen!


Klem

Janne

8 kommentarer:

 1. Hei:) ja corocia er ett flott tre/ plante;) jeg og var veldig usikker før jeg kjøptedet, men er nå stolt eier av tre stykker;) min kjære ler av dem, men pytt sann;)
  Kos dere masse på biltur:)
  Klem fra Linn:)

  SvarSlett
 2. Hei og velkommen heim igjen:)hihi sjølv om du skal ut på biltur så er du jo i Norge,håper bilturen går bra og at dere får kost dere hos foreldrene dine,alltid spennende å dra åleine med 2 barn åleine men det klarer du nok med glans:)
  Corociaen er så fin men eg drepte min første,huff så nå har eg ein miniatyr av den og den trivst så mykje bedre og eg er så fornøyd med den,passa så fint hos deg!
  Fine bilder!

  Ein fin ny dag til skjønne deg:)
  Klemmer fra Lillian

  SvarSlett
 3. HALLO SKJØNNE JANNE!
  KNALL TØFFE PLANTE
  FÅR IKKJE TAKI DEN HER...
  KJØR FORSIKTIGT
  OG KOS DERE MASSE
  KLEM ELI:))

  SvarSlett
 4. Corokia har sin sjarm :)
  Lykke til med bilturen, håper den går knirkefritt :)
  Fin tirsdag til deg!

  SvarSlett
 5. Sporty du vet du Janne, Dora, godter og en sporty mor- da blir det tidenes kjøretur.
  Oppholdet blir nok også kjempe koselig både for liten og stor.
  Fine bilder- et must i et blogger hjem.
  Klem fra Karianne

  SvarSlett
 6. Hei kjære deg, innom med en liten hilsen. Blir noen dager mellom hver gang - og særlig nå, jeg er ikke helt i storform, for å si det sånn ;) men koselig å innom her og se de fine bildene - denne gang av fristende chai (det er snadder!) og kuleste corokia. Digger den der - og særlig som du sier, i grove potter :)
  Takk for alt du deler. Håper forresten bilturen gikk bra. Fornuftig å ha med Dora på lasset ;)
  Ønsker deg en fin uke videre. klem

  SvarSlett
 7. kniser når jeg leser om Corokiaen... jeg kjøpte nemlig en i fjor... tok ganske lang tid før jeg skjønte at ikke bare så min dau ut, den var det også... hahahaa.... :) fant en meitemark!!! oppi den etter at den hadde stått inne i ca 3 mnd... den rauk på hua og rævva ut... usj... :(
  Men jeg elsker den planten, og har bestilt meg ny... men det tar jo så lang tid... :/ de som hadde hatt en by litt nermere gitt :/

  Er så kjekt å følge bloggen din... du tar så nydelig fine bilder!

  Klems fra Diana.

  SvarSlett
 8. Synes det var et fint lite tre jeg .. :) Det trenger vel ikke så mye vann heller .. he he
  Klem Lisa

  SvarSlett