søndag 13. januar 2013

FORANDRING FRYDER...


Heisann dere fininger!
Det er deilig å pusle inne når det er kaldt ute. Synes det er koselig å forandre med små grep. Man blir virkelig lei. Så i dette hjørnet har jeg tatt ned gardiner og er klar for å slippe inn vårlyset:-D Og det blir jo ca. 5 min lysere hver dag! Noe som merkes veldig godt synes jeg. Det hjelper virkelig på i hverdagen med lysere dager :-D 


Og dere, det har flyttet inn en ny Corakia, så nå har jeg to stykker! I'm in Love!! En liten DIY her. Hadde ikke noen blomsterpotte som passet, så derfor kledde jeg en potte med et kjøkkenhåndkle og surret hyssig irundt! Enkelt og dekorativt!
Håper at dere har en herlig søndag!

Klem

Janne


15 kommentarer:

 1. Å dette var stilig altså!
  Skikkelig interørbladbilder!!

  Ha en lovely søndag du vakre!

  Klem Camilla.

  SvarSlett
 2. Hei:) så herlig når en kan slippe lyset inn;) og corocia er jo en så dekorativ plante:):) tøft og kle potta inn med ett håndkle da;)
  Ønsker deg en fortsatt nydelig søndag:)
  Klem fra Linn:)

  SvarSlett
 3. HEI,
  koselig.
  deilig med lengre dager. tror det er tre minutter lengre i hver ende,tre morgen og tre kveld.
  fint med happylights. det har jeg og...
  fin ettermiddag til deg,
  klem TOVE

  SvarSlett
 4. Hei fine deg! Nydelig med slike corakiaer :) må jommen få meg en sånn selv snart - digger dem jo når jeg ser dem hos alle andre;) Og du, takk for påminnelse om at det stadig blir lysere og at hurra, vi går mot vår. Jeg kan tenke meg du har litt sol å "gå på", siden dere har vært der i spania ;) men sol vil vi uansett snart ha- Synd vi bare er i januar...sukk...men jeg er optimist. I går bestilte jeg, sommer-treningstøy - jeg gleder meg til jeg kan løpe ut i bare shorts og topp igjen :) herlig!!
  Ha en skjønn søndag min venn <3 klem

  SvarSlett
 5. Så koselig pyntet vindu!
  Jeg sitter også og gleder meg over hvert minutt med dagslys!
  Lengter veldig etter våren! Det vises tydelig i mitt vindu også!
  Har lagt ut bilde av det på bloggen min også!
  Ha en fortsatt Nydeligflott søndag!
  Klem fra Julie :-)

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder :) Skulle virkelig ønske jeg hadde grønne fingre, i hvertfall grønne nok for corokiaer.. har drept 4 stk, men hadde dem en stund etter de hadde tørket inn.. ser nesten ikke forskjell nei, hehe!
  Godt vi går lysere dager i møte :)
  Klem

  SvarSlett
 7. Så nydelige bilder,falt jo heilt for det bildet på instagram idag,jammen er corociaen fin og så smart å surre et kjøkkenhankle rundt,kjempefint:)
  Herlig at det går mot lysere tider sjølv om det er heise kaldt,nå ser eg fram til at eldstemor og eg skal reise med søstera mi og dei tre guttene hennes til Israel i vinterferien,er norsk sommertemp der no så varmt nok for meg:)

  Fine søndagskveld til deg:)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 8. Herlig! Her i huset har vi ingen gardiner oppe, elsker alt av lys som kommer inn :)

  Klem

  SvarSlett
 9. Så stilig det var med det håndkleedet rundt blomsten :) God ide!

  Vi har hatt en deilig pause fra flytting, og vært i Sverige i helga. SÅ nå er vi klare for mer innreding! Sist uke fant vi lyse fine gardiner til stua - gleder meg til å få de opp :)

  Ha en fin ny uke!
  Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 10. så fint bilde og "potten" var så kreativt!

  klem tone

  SvarSlett
 11. kjempe lurt med det kjøkkenhåndkleet... :) lur du... jeg har bare brukt grå papir, men det var jo kulere m kjøkkenhåndkle...

  flink du er...

  Klems Diana.

  SvarSlett
 12. Så fint i vinduskarmen din:)
  Her i hus har jeg ikke gardiner i vinduene som har utsikt mot sjøen. Synes det er godt å få inn sollyset og nyte utsikten uten gardiner. I resten av vinduene i hovedetasjen er det bare liftgardiner:))
  Det er så godt at vi går mot lysere tider, og 5 min hver dag er jo absolutt noe:)
  Ta gjerne en tur innom bloggen min, har en bursdagsgiveaway gående:)
  Klem Veronica

  SvarSlett
 13. Flotte bilder! Jeg har også en coorokia som jeg er veldig glad i:)
  Deilig med lysere dager:) Ønsker deg en god uke!
  Klem

  SvarSlett
 14. Virkelig flott, klar til lyse dager er vi også, du kan virkelig det med små grep her og der- så blir det sååååååå flott rundt deg.
  Håper helgen din var hærlig.
  Kos deg videre i kvelden.
  Klem fra Karianne

  SvarSlett
 15. Sjarmerende! Likte den planta jeg også! :D Fin potteskjuler!

  SvarSlett