onsdag 13. februar 2013

Prosjekt kjøkken del 1..

Heisann alle mine finfine lesere!

Siden vi tok over huset for over 5 år siden har ikke kjøkkenet blitt prioritert og derfor blandt de rommene som står for tur. Jeg har i alle disse årene nøyd meg med lite benkplass! Dvs. at jeg har bakt og kokkelert på et avlastningbord eller oppe på stekeovnen. Det høres kanskje utrolig ut, men det er helt sant! Kjøkkenet vårt er veldig gammelt og jeg har blandt annet et overskap med skyvedører. Det var også en rad med glasskuffer under det ene skapet som jeg rev ut da vi flyttet inn. Spørs om jeg angrer litt i dag :-D

Så for en stund siden ville min kjære lette hverdagen min. Det ble det en tur til Ikea og det ble bestilt underskap i hvitmalt tre og benkeplate i hvitt! Skapene har vært på plass en stund, og i går kom benkeplaten levert på døra. Så den ene benkplaten kom på plass i går kveld! Den andre benkeplaten er det litt verre med fordi det skal skjæres ut hull til platetoppen og må tilpasses i forhold til vegg/flis.
Gleder meg til alt er på plass!


 

 
Dette ble bare en liten smakebit siden vi mangler fotlist og kjøkkenet står litt på hodet! Jeg tenkte også at gulvet skulle få en liten "make over" med det samme.
Fortsettelse følger og flere bilder kommer :-D
 
Ha en herlig onsdag!
 
Vi blogges!
 
Klem fra Janne
 
 
 

16 kommentarer:

 1. Blir spennende å se :) Vi har også vært på Ikea og fikser litt på kjøkkenet i disse dager.

  SvarSlett
 2. Så kjekt med nytt kjøkken. Blir sikkert himmelsk med meir benkeplass. Får aldri nok av det. Gleder meg til å sjå meir :)

  finfin onsdag til deg!

  SvarSlett
 3. Spennende :) Helt sikkert veldig kjekt med mere benkeplass :) Har bodd med knøttsmå kjøkken og vet det er kjipt :)
  Gleder meg til å se ferdig resultat :)
  Nyt dagen!
  Klem

  SvarSlett
 4. Gratulerer med kjøkkenet! Så gøy da! Laget forresten sånn gryteunderlag av trekuler i går. Var det su som la ut idè på det for en stund siden? Tenkte å legge link når eg blogger ome det ;) Du er så flink til å ta gode bilder! Og forresten: imponert over de 1000 paljettene du ahr sydd på den kule puten!

  SvarSlett
 5. ikke så stort kjøkken her heller....baker oppå komfyren :-)
  alltid spennende å se ny prosjekter....og jeg håper å få se veldig snart....vet det blir bra!

  Ha en fin dag!

  klem tone

  SvarSlett
 6. Kjekt med nytt kjøkken. Fin smakebit, gleder meg til å se resten.

  SvarSlett
 7. Heisann! Lykke til med kjøkkenprosjektet. Tenker det blir kjempekjekt! :o) Jeg ble helt betatt av de nydelige putene i innlegget nedenfor og helt imponert når jeg skjønte at du har laget de selv.... Jeg legger meg til som følger hos deg og gleder meg til å følge deg videre :o) Klem fra Nina

  SvarSlett
 8. HALLO SKJØNNE JANNEMOR:)
  SLET MED ETT GAMMELT KJØKKEN I FLERE ÅR
  LITEN BENKPLASS..
  GLEDER MEG TIL Å SE MER
  NYT KVELDEN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 9. Så gøy med nye kjøkkenskap og benkeplate! Herlig å fornye og sikkert godt å få mer arbeidsplass!

  SvarSlett
 10. Så spennende!! Gratulerer med nytt kjøkken,detaljene ser smashing ut,falt helt for denne boksen din!!Kan jeg spørre hvor den er kjøpt?
  Jeg fikk nytt kjøkken i november...og nyyyter det!! ;-)
  Finfin kveld til deg,klm ingrid l

  SvarSlett
 11. Hvit benkeplate er veldig fint, men den blir fort stygg er min erfaring. Mitt første hus som jeg/vi bygget i 1983 hadde hvitt nydelig Sigdalkjøkken med profiler i dørene og hvit benkeplate....og det var skikkelig kult den gangen.

  SvarSlett
 12. Vilken skön blogg du har:) Undrar om du har bloglovin att följa med?

  Om du gillar inredning kan du kolla in min blogg:)

  Ha en kanondag

  LOVE Maria från inredningsvis.se

  SvarSlett
 13. Så herlig å oppgradere kjøkkenet. Drømmer om det selv.
  Bruker mye tid på kjøkkenet så det er greit med benkeplass:)))
  Nydelige detalj bilder:)

  Klem Veronica

  SvarSlett
 14. Moro med litt prosjekter... snart skal jeg male og gjøre kjøkkenet her helt ferdig også og etter det står soverommet for tur ;)

  Ha en finfin natt og en god morgendag -
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 15. Prosjekter liker vi og bildet viser at her blir det fyllt med vakre detaljer og kjøkken artikkler.
  Lykke til søta

  SvarSlett
 16. Flotte med runde og stramme former, lyst og mørkt!
  Blir spennende å se mer av kjøkkenet! :)

  SvarSlett