fredag 24. mai 2013

Barneromsinspirasjon...

Happy Friday!!
 
Den herligste dagen i uka er her og jeg ser sånn frem til å begynne å innrede barnerommet til Liam.
Vi har nå malt ferdig det hvite gulvet og det gjenstår bare noen småting, så er det klart til å innredes.
Synes fortsatt han er litt liten til å ligge på eget rom, men liker å være ute i god tid med planleggingen.
 
Jeg er nå på leting etter masse inspirasjon til barnerommet og har derfor funnet så masse fint inne på lekmer.no. Der finner jeg alt av leker, innredning, utstyr og barneklær. Veldig greit å klikke hjem varer og det har blitt en del i det siste kan jeg vel si, hihi.
 
Jeg har funnet noen favoritter hos lekmer som står høyt på ønskelista mi. Den kule racerbilen vet jeg at lille Liam ville likt veldig godt. Jeg kunne også godt tenkt meg flere slike lego oppbevaringsbokser. Jeg kjøpte 2 stk. hvite for en stund siden, og jeg bare elsker dem!. Når lekene ikke er i bruk, er det veldig greit å kamuflere de :-D
 
 


Alle disse produktene er fra Jabadabado. Her er link til lekmer.no om du også vil ha ta en titt og få litt inspirasjon.

Ønsker deg en herlig fredag og nyyyt dagen :-D

Klem fra Janne

3 kommentarer:

 1. Så masse herlige saker der og så spennende å innrede et gutterommet og,blir gøy å sjå:)
  Ønsker deg ei fin fin helg'
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Utrolig kule ting! Skulle gjerne hatt alt sammen i forskjellige farger. Kjøpte forresten legoboksen i dag i rødt sammen med legoflaske i blått, til eldstemann som begynner på skolen til høsten.

  SvarSlett
 3. Så stilige ting, rommet blir nok kjempe flott :)

  SvarSlett