fredag 31. mai 2013

Uimotståelig...

I dag fikk jeg tips fra svigermor om hvor jeg kunne finne liljekonval her i byen. Så ikke så veldig langt fra oss på en topp og med utsikt over hele byen sto de i skogkanten og lyste opp! Duften er uimotståelig og den får frem minner fra barndommen da vi barna plukket liljekonval i skogen hver sommer. Denne nydelige duften blomsten har, tar meg så tilbake at jeg kan stå å trekke den lenge inn. Ahhh, det dufter sommer og gode minner dere...!
 

 
Ønsker dere riktig god fredag og helg!
 
Klem fra Janne
 
 

7 kommentarer:

 1. Liljekonvaller vekker barndomsminner , og jeg er enig med deg i at de dufter helt fantastisk :) Jeg har en "plass" like ved der vi bor, hvor de finnes. Nå ga du meg et spar bak til å ut å plukke dem ;) Håper du har det bra - lenge siden jeg har vært innom, hatt litt tunge dager her - men nå går det bedre. Ønsker deg en nyyydelig sommerhelg. klem klem

  SvarSlett
 2. Liljekongvaller lukter himmelsk! Virkelig barndomsminner ja :D

  Ønsker deg en fin helg,
  Klem Jatte♥

  PS: Husk gavedrysset mitt, trekkes 6.Juni:)

  SvarSlett
 3. Liljekonvallen er nydelig og ikke minst dufter den gode barndomsminner <3
  Vi er heldige og har liljekonvaller et steinkast ifra huset så går ikke langt etter helgeblomstene nå;)
  Håper du og den fine familien din har det bra i finväret og at dere nyter disse fine sommerdagene. Nå skal jeg kose meg med scrolle meg nedover bloggen din her <3

  Sommerklem min venn

  SvarSlett
 4. Liljekonvaler er virkelig nydelige og bringer klart fram barndomsminne,så heldige du er som fant dei,skulle gjerne hatt litt eg og men veit ikkje heilt kor eg skal leite:)
  Eg har ikkje meldt meg på i Bergen i oktober,litt usikker enda så eg får sjå men hadde vært veldig kjekkt❤

  Ein fin fin lørdag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Liljekonvaller er deilige sommerblomster!
  Men, de får stå i fred for meg, synes det er så fint at noen får stå å glede mange.. Her er de nemlig snart utryddet grunnet ivrige plukkere (ikke kritikk mot deg ;) ).
  Men jeg får nyte synet av dine! Vakre :)

  Ha en videre deilig helg og JUNI!!!
  Så ses vi forhåpentligvis snart :)

  SvarSlett
 6. Noko av det vakraste, mest velduftande som finst, ja! :)

  SvarSlett
 7. Å SÅ FINE
  HELDIGE DEG
  NYT LØRDAGEN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett