fredag 3. januar 2014

ET BRA ÅR

Jeg er så takknemlig for masse fine opplevelser i 2013. Store begivenheter som da Liam lærte seg å gå og Carmen lærte seg å svømme i bassenget (med ringer på). Overgangen til 2014 var litt tøff, med syke barn og falsk krupp hos den minste. Men den kan bare bli bedre. Jeg håper at det nye året vil være et godt år for oss alle med glede, varme, og raushet som stikkord. Og gleder meg til å høste videre på det jeg sådde i det gamle året. Vil også si TUSEN TAKK til alle dere trofaste lesere som besøker meg på bloggen.
 
 
 
Og ønsker dere et GODT NYTTÅR!
 
 

 

5 kommentarer:

 1. Får håpe det blir et FANTASTISK år ja, vi får satse på det:)
  Gleder meg til og følge deg fremover, flott inspirasjon og herlige bilder ♥

  SvarSlett
 2. Hei Jannemor! God bedring til bana, ikke særlig bra for oss foreldre når barna er syke. Vi er heldigvis så tilpasningsdyktige og kloke, at vi ser framover og der har du styrken din kjære venn. Ja, det er alltid spennende med nytt år og nye muligheter. Jeg skal i hvert fall gjøre så godt jeg kan ut av det nye året og gleder meg til mange og spennende prosjekter her hjemme. Håper at du og jeg kan ta en kafetur snart igjen, så må du ta turen hjem il eg når trappeprosjektet er ferdig. Kan sikkert ta sin id, men du vet, den som venter på no' godt, hahaha! Jeg er jo vant til å vente, så det skal nok gå greit med denne trappeventingen også. Mannen har starta prosessen med å planlegge hvordan han skal gå fram men venter på de nødvendige materialene ;) Vi snakkes snart Janne, ha det godt så lenge!
  Klem, Anne <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Sorry for alle bokstavene som mangler i teksten over altså, men jeg sliter litt med tastaturet...tror det må sendes på rens, hahaha!

   Slett
 3. Godt nyttår til deg også!!
  Gleder meg til å følge deg videre inn i det nye året:)
  Det er en stor utfordring med små barn. En blir så utrolig fortvilet når de er syke!
  Håper dette vil bli et godt år for dere alle:)
  Ha en fin søndag:)
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
 4. Så herlig innlegg! Sykdom hos de små er aldri gøy! Vi har startet det nye året på samme måte! Men har stor tror på at 2014 blir et herlig år! Selv har jeg byttet ut lykkeline- bloggen min, og startet en ny. ByLine heter den, og jeg blir kjempeglad om di vil besøke meg der! Bylinebyline.blogspot.com er adressen!
  Gleder meg til å følge deg i 2014!


  Klem fra Line

  SvarSlett