onsdag 29. januar 2014

THE FLOOR..

Jeg ser at flere bloggere har spørsmålsrunde til leserene sine. Og iblant får jeg noen mailer fra leserne med spørsmål om gulvet i stuen vår. Det er veldig hyggelig med mail og at dere besøker bloggen min. Men siden flere lurer på det samme, så tar jeg det her på bloggen.
 
Gulvet er av parkett som vi slipte ned og beiset i en mørk brun farge. (Jeg husker ikke navnet, siden det er 6 år siden.) Gulvet fikk et toppstrøk med lakk, får å få den glansete effekten. Det ser faktisk sort ut i dagslys, men med det brune, virker det som et lunt og varmt gulv! Jeg er strålende fornøyd med gulvet, selv om jeg ønsker meg hvitt gulv her også. Det skjer ikke før ungene er blitt større.
 

 
Det mørke gulvet gir så fin kontrast til lyse møbler. Jeg liker den kombinasjonen veldig godt!
DLM ( DON'T LEAVE ME) bordet fra Hay, kommer så fint frem. Her er det dekorert med Tom dixon, skål fra Muuto og ananas fra Skeidar.
 
 
Ha en herlig onsdag folkens!

 

8 kommentarer:

 1. Nydeligt <3 liker at du klarer å blande moderne med det klassiske:)
  Klem Siv Mette

  SvarSlett
 2. Du har det såå utrolig fint Janne !!!
  En fryd og se bildene dine :)

  Klem Heidi

  SvarSlett
 3. Nydelig gulv og helt enig det hvite kommer så godt frem og sammen er det rå lekkert:)
  Ønsker deg en fin kveld♥
  klem Mari

  SvarSlett
 4. Dånelekkert gulv Janne !!!
  Vakkert hos deg vakre!

  God helg da;)

  Smil og klem
  Camilla .

  SvarSlett
 5. Du har virkelig fiiiine gulv! De står så fint til det hvite, riktig lekkert er det!
  Ha en finfin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 6. Knallfint!!
  Jeg syns det er fint med hvitt gulv, men det hadde aldri funket her...
  Orker ikke at alt syns jeg... det gjør jo for så vidt det på så mørkt gulv og, vi hadde et veldig mørkt, litt rødt skipsgulv tidligere, og alt syns på det... men nå la vi et lyyysegrått - helt perfekt, hehe:))
  Med to hunder blir det kjapp litt mye vask:)

  Ha en fin fin kveld.)

  SvarSlett
 7. Gulvet er skikkelig lekkert!! glinser litt og passer perfekt til møblene :D

  Ha en fin helg,
  Klemmer

  SvarSlett
 8. Et nydelig gulv! Ønsker meg hvite gulv jeg også, men som du sier, det blir ikke før barna (og hunden) blir store :-)
  God helg til deg.
  klem Vibeke

  SvarSlett