torsdag 13. februar 2014

KOBBER- LOVE

På bordet står gaven jeg fikk fra ungene mine til morsdagen (søndag). Jeg føler at jeg er heldig som får lov til å være mamma til to herlige barn. For man skal ikke ta alt som en selvfølge her i livet! Noe jeg erfarte da jeg selv ble alvorlig syk. Jeg studerer dem ofte med stor beundring og stolthet. Jeg liker helt klart å være mamma, selv om det kan være krevende til tider..Og jeg elsker å bli kalt "mamma".

Jeg har ommøblert i spisestuen og Coppershade fra Tom Dixon har kommet på plass i taket. Jeg digger denne lampen og ikke minst kobber fargen. Og den nye lysestaken fra ungene mine var jo midt i blinken. Tenk at de visste at jeg hadde ønsket meg en slik Kubus By Lassen i kobber farge. Gull og kobber lysestakene er fra Tom Dixon. Disse metall-fargene synes jeg er fine og delikate kontraster til Hvitt!


Jeg ønsker deg en fin dag!

3 kommentarer:

 1. Så utrolig lekker kobberlampe!!
  Tenk å få en så flott gave da:) Kobber sammen med hvitt er så flott!!
  Du har det så utrolig fint:)
  Ønsker deg ei fin helg!!
  Klem fra Reidunn

  SvarSlett
 2. Elsker DEN lampa!!
  Har kjøpt meg 2 stk. Kobberfargede lamper jeg og, som jeg gleder meg stoooort til å få hengt opp :)
  Det er ikke Tom Dixon da, men ganske så kule likevel.

  La meg til som følger og gleder meg til å se mer.
  Fin kveld til deg, klem :)

  SvarSlett
 3. Å SÅ LEKKERT
  KOBBER ER SÅ LUNT OG FINT
  HA FOR EN LYKKE
  INGEN SELFØLGE Å BLI MAMMA
  FIN FREDAG TIL SØTE DEG JANNE
  KLEM ELI:)

  SvarSlett