fredag 28. februar 2014

PÅ PLAKATEN...
Minimalistisk plakatkunst er veldig hot, og det finnes så mange fine der ute! 
I vår generasjon er det ikke oljemalerier som gjelder,
 men fine postere som man kan ramme inn.
Og ikke koster de så mye heller.
Jeg liker at de er grafiske og stilrene.

Denne posteren fra Cooee design, og jeg bare elsker den! 
Jeg har en til som jeg bare må vise dere senere, så følg med!

Ønsker deg en flott fredag!

2 kommentarer:

 1. HEI PÅ DEG JANNE
  SÅ KUL
  JA JAMMEN BRA DET IKKJE KOSTER FLESK
  SÅ GLAD SOM VI ER I Å FORNYE OSS NÅ FORTIDEN;)
  FIN HELG TIL SØTE DEG
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 2. Fine plakaten din...god helg kjære Janne! Jammen bra det finnes kunst som dette, men jeg har en veeeldig god historie å fortelle deg men den tar vi når vi møtes, bare minn meg på det! ;) Hahaha ;))) Skal til byen på fiolintime vi nå. Mon tro hva mor finner på Ting imens hun venter..? Hihihi ;)
  Klemmer i fleng <3

  SvarSlett