mandag 12. august 2013

Bursdagsfeiring 1 år!

Da har vi feiret 1 års dagen til Liam Fernando og han har koset seg med kake, selskap, gaver og ballonger! Og så fort som tiden har gått! Jeg synes det er utrolig rart å tenke på at han har blitt et år. Og nå er det sannelig like før han begynner å ta sine første skritt alene. Alt dette er jo en milepæl for foreldrene :-D
 
På veggen henger banneren jeg har laget av pappbokstaver. Gøy å lage sin egen banner. Storesøster har allerede bestilt banner til bursdagen hennes som er i oktober!
 

 Bilen er blitt populær til både Carmen og Liam.  Han rekker ikke nede i gulvet enda med begge føtterne, men fikk heldigvis til å knipse noen bilder der han klamret seg fast :-D Jeg synes disse racerbilene er så utrolig fine og passer til barn fra 1-3 år. Derfor fant jeg ut at denne var perfekt til sønnen vår i 1-års gave.
Og litt søskenkjærlighet må man jo bare knipse bilde av. Her gjelder det å være kjapp på avtrekkeren, for det er ikke enkelt å ta bilder av barn. Men det er det vel sikkert flere som kjenner seg igjen i ;-)

Bilen har jeg kjøpt på småting.

Ønsker deg en fin ny uke med nye muligheter!

Følg med gjerne på instagram. Runder snart 2500 følgere der!!!
Helt fantastisk at så mange følger meg der:)
 
Janne
 
 

8 kommentarer:

 1. Hei på deg Janne! Så nydelige bilder av både bursdagskake, hjemmelaget banner og glade barn! Til lykke med sønnen! Regn i Trondheim i dag men vi får håpe at sola vil titte fram etter hvert. Uansett, ha en flott dag på alle måter!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 2. HELLEDUSSAN SÅ SØTE DEI ER
  FLINK Å FÅ TIL ALLSLAGS DU JANNE
  NYT DAGEN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 3. Herlig bursdagsgutt og storesøster:)
  Og den kaka så bare heilt herlig ut, skulle gjerne smakt på den:))

  Klem Veronica

  SvarSlett
 4. Hei igjen kjære Janne! Jeg har tenkt en del på det å bli med til Bergen, men får dessverre ikke anledning i år. Vil gjerne ha det til gode, kanskje neste år, da kan jeg planlegge litt i god tid. Hadde uansett vært veldig hyggelig og møttes. Vi bor jo i samme by og har felles interesser. Jeg er endelig tilbake på Blogger igjen, etter at bloggen min helt plutselig ble slettet. Har heldigvis fått gjenopprettet den nå, så da er alt helt greit. Vi blogges igjen vi :) Ha en hyggelig uke :))

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 5. Åååå du tar så vakre bilder og ungene dine er så herlige og så den råtøffe bilen,utrulig fin!ogherlige kaka,den ser jo så god ut:)
  Bilder av barn ja må nesten ta mange bilder for å få bra til men det får du til virkelig!

  Nyt dagen❤
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 6. Hei søte Janne! Så nydelige bilder du tar altså. Den kaka var lekker, har lyst til å lage den en gang snart ;) Så skjønne barn du har!!
  Ønsker deg en fin onsdag videre.
  Klem Camilla

  SvarSlett
 7. Skikkelig stas med den første bursdagen! Så artig at du har laget banner selv og kaken var skikkelig kul :) Fine bilder og fine unger :)

  SvarSlett