lørdag 17. august 2013

STEM PÅ MEG..

Goood lørdagsmorgen!
Med dette bildet ble jeg med i denne månedens Boligpluss-utfordring "oppbevaring". Dette er noe av det smartest jeg har kjøpt til ungene for å kamuflere lekene på stua når de ikke er i bruk. Ikke er de bare smarte, men utrolig lekre og passer godt inn i interiøret hjemme hos oss. Jeg blir veldig glad for at du vil stemme på meg. Om du liker bildet mitt selvfølgelig. Stemme kan du gjøre her
 

Tvi tvi og ha en flott lørdag!
 
Janne
 
 
 

12 kommentarer:

 1. Da har jeg stemt på deg Janne, og ønsker deg masse lykke til !!
  Du er en verdig vinner her :)

  Klem Heidi

  SvarSlett
 2. Hei kjære Janne! Først og fremst, så glad jeg ble for å høre fra deg og at du har det bra! Jeg vil gjerne treffe deg en dag, det hadde vært veldig trivelig. Vi kan utveksle mobilnr. Jeg kan sende mitt må mail til deg :) Jeg har selvfølgelig stemt på deg og du er en super-favoritt i mine øyne :)) Kos deg masse i sola i dag søte du :)

  Mange klemmer, Anne <3

  SvarSlett
 3. Du får det til å se så enkelt ut!! Flinkeste Janne, det ser rålekkert ut! :) Masse lykke til! Klem fra Jannike :)

  SvarSlett
 4. Eg melder meg aldri på slikt eg noken plass men får jo spm om det men blir aldri noko av meg,burde skjerpe meg kanskje for det er jo sikkert gøy:)
  Flott bidrag og skal stemme på deg eg❤
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Fint bilde, du skal stemmes på kjære deg;O) masse varme klemmer fra Ann Elin

  SvarSlett
 6. Da har jeg stemt igjen og delt på fb...tvi-tvi og heia Janne!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 7. Knallkule de lego'ene der:))
  Jeg skal ile inn og stemme:))
  Lykke til !! ♥

  SvarSlett
 8. Hurra, hurra - du leder! :) <3 :)

  Stooor klem, Anne

  SvarSlett 9. Anne Eriksen Valstad21. august 2013 kl. 02:35

  Tusen takk Janne! Ja, kjempekul lysestake den kubusen, får lyst på flere...blir overgrep på lommeboka dette, men du verden, det er verdt det. Kos deg i dag, det har du fortjent! :)

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 10. Heia-heia! Nå leder du! Har stemt på deg skjønne du, så krysser fingre og tær nå jeg! :)) Nyt dagen!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 11. Du ligger på førsteplass!!! Tror dette går rett vei jeg...beste bilde! ;)

  Klem, Anne <3

  SvarSlett