tirsdag 6. august 2013

HURRA LIAM FERNANDO ETT ÅR!

I dag og nøyaktig når jeg skriver dette, så er det ett år siden jeg fikk denne røveren lagt på magen min. En herlig tass som vi alle skulle vi kjent med og så masse herlige øyeblikk vi har hatt glede av.
 
Jeg fikk knipset noen bilder på morgenen. Og sannelig endte det hele med et knall og fall. Liam startet feiringen sin med å stupe på hodet rett ned fra sofaen og i gulvet. Heldigvis landet han på teppet, men endte med en kul i pannen. Så bra jeg fikk tatt før- bilder og blir nok etter-bilder som jeg skal vise han en dag :-D
 
  
Her er jeg i gang med å lage banner til jubilianten! Morro å lage sin egen banner :-D
 
I dag skal vi kose oss med kake og ha en liten markering av dagen. Siden pappaen er bortreist blir bursdagsfeiringen på søndag. Er spent på om Liam liker kake jeg, hihi. Og om presangen faller i smak. Jeg skrudde bil sent i går og bevegde meg på områder som ikke er helt i min gate. Jeg liker rett og slett ikke bruksanvisninger på tysk og masse deler som skal skrues sammen..men hva gjør man ikke for skjønningene sine..Racerbil ble det tilslutt :-D
 
HA EN FLOTT DAG!
 
 
 
 
 

11 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med ett årsdagen til Liam Fernando !! Så utrolig herlig lyslugget gutt med de blåeste øynene :)
  Tipper gaven blir mitt i blinken :)))
  Lykke til med feiringen i dag og på søndag !!

  Klem Heidi

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med fineste 1åringen :) Håper dagen blir helt topp, tross knall og fall og tyske bruksanvisninger ;)
  Tenker han blir veeeldig gla for kake, jeg :) Nyt! Også du - jeg har sendt deg en mail... ;) klem din vei

  SvarSlett
 3. Gratulerer så masse! Kan huske jeg ventet med deg i fjor sommer :)
  Så nydelig han er! Og ligner litt på storesøster?

  Kos dere med feiring!
  Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med prinsen,en herlige gutt:))
  Så flink du har vært med banneren,krever nok litt tålmodighet ;))
  Kos deg med gutten!
  Klemmer fra Siv Mette

  SvarSlett
 5. Hei Janne! Det første som slår meg når jeg ser på bildet av Liam, er at dette må være en utrolig snill og varm gutt. Skjønn lille ettåringen ønskes en fin bursdag fra meg :)) Stor klem og nyt dagen! <3

  Anne :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye med ett-åring i hus.
  Fine gutten :o)
  Kose dere med feiring!
  Klem Susanne

  SvarSlett
 7. Gratulerer så masse til den flotte lille karen :o) Vokser fort disse små tassene :o) Nyt kvelden og lykke til med feiring! Klem fra Nina

  SvarSlett
 8. GRATULERER
  HUFF KNALL OG FALL KOMMER FORT I DEN ALDEREN
  HÅPER DAGEN HAR VERT FIN OG GOD
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 9. Gratulerer så masse med deres flotte 1 åring,då stor han har blitt:)dei vokser fort..Så nydelig banner,kjempefint!
  Så flink du er som skrudde sammen en bil og,ein får det til visst ein må,hihi❤

  Fine dag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 10. Her var du jo. Har deg på instagram ;-) Nydelige bilder av en herøig tass. Gratulerer så mye med sønnen din :-) Håper feiringen blir fin *smil.

  Finfin onsdag til dere.
  Klem Monica.

  SvarSlett
 11. Å for en skjønning altså!!!!
  Grattis med dagen og tiden flyr jo❤

  Ha en flott uke vennen.

  Klem Camilla

  SvarSlett