mandag 27. februar 2012

Kjøkkenhåndkle
Et nytt kjøkkenhåndkle er blitt til av bomullsgarn. Den hvite har jeg strikket selv og fått litt hjelp av min mor med å hekle kanten rundt. Rutene som jeg har strikket heter vaffelstrikk og utenfor disse er det perlestrikket en tykk kant. Den grønne har jeg fått av henne som hun har kjøpt i Danmark. Merket heter " det gamle badehotel by falby" og er dansk design. De har så mye fint i den serien som jeg stortsett har sett i nettbutikker hittil. Og jeg har selvfølgelig strikket en til henne i hvit også.

Ellers så har jeg vært på mamutsalget som startet i dag. Hadde håpet på å finne noen barnebøker, men de bøkene jeg ville kjøpe var ikke på salg. Det ble med hjem en bok om yoga faktisk, så vi får se hva jeg får ut av den! God mandag til alle sammen <3

3 kommentarer:

 1. Hei.
  Jeg kunne tenke meg å strikke disse nydelige håndklene, så jeg Googlet og kom inn hit. Så flott da!! Jeg har sett håndklene i interiørbutikker her i Stavanger.
  Hvilket garn og hvilken pinnestørrelse brukte du.
  Det var kjempefint!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei,
   jeg brukte rundpinne 2,5 mm og jeg mener navnet var mandarin på garnet. Kjøpte garnet hos Jens Hoff. Jeg synes det blir penere med å strikke på 2,5 mm pinne. Lykke til:-)

   Slett
  2. Tusen takk!
   Da har jeg plan for innkjøp av strikketøy til ferien.
   Vet det er noe som heter mandarin petit.gleder meg til å strikke.
   Ditt ble kjempefint!
   Mvh Vibeke

   Slett