lørdag 11. februar 2012

Lørdagskos


Her med hjemmelaget solbær og rips- saft fra egen hage.


I dag er det er det bare kos som står på programmet. Og jeg og Carmen startet lørdagen med en sen frokost i pysjamasen. Deilig med slike dager <3 Vi skal bare nyte denne dagen sammen. Forleden dag kom det ni tegnefilmer i posten til henne, som vi også må få sett litt av. Skal også få spist litt av disse herlige ost-og skinke hornene som jeg har bakt.

Her er oppskriften om du også fikk lyst til å prøve :

 OST-OG SKINKEHORN.
  • 500 g hvetemel
  • 1 pk tørrgjær
  • 1 1/2 ts salt
  • 1 ts sukker
  • 60 g smør
  • 3 dl melk
 Fyll:
  • Oregano
  • Ost
  • 1 boks picnicskinke
Bland alt det tørre sammen i en bolle. Varm melken, smelt smøret og bland sammen skikkelig. Tilsett deretter væsken i det tørre og la deigen elte til den blir smidig. Hev i 30 min. Nå er deigen klar til å kjevles ut, og del den i 8 biter slik som jeg har gjort. Strø først litt oregano over, og fyll med ost og skinke.

La hornene stå i ca. 30 min. til heving. Pensle med egg og strø gjerne revet ost over. Stekes i ca 10 min. på 200 gr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar