tirsdag 20. november 2012

Goodiebag fra Keiserne..

 
Da vi var hos Keiserne på bloggtreffet fikk vi goodiebag. I goodiebagen var det Munkholm saltskrubb, deilig jordbærmarmelade fra Meyers og kjempefint julepapir. Må si at jeg kjente veldig godt at julestemningen kom snikende etter besøket hos dem! Dem har en veldig fin nettbutikk med julepynt og mye annent fint, så ta en titt innom her!
 
 
 
Jeg vil også ønske alle nye følgere på bloggen min velkommen! Og tusen takk for alle koselige kommentarer dere legger igjen til meg! Ikke bestandig jeg får vært innom alle, men skal prøve å ta meg en bloggrunde i kveld :-D

Minner også om giveawayen min på happylights! Så utrolig gøy å se at det er så mange som har meldt seg på, det liker jeg! :-D Man vinner ikke om man ikke prøver.. Det er bare å henge seg på her!
 
 
Ha en fin dag alle fininger!
 
klem Janne

10 kommentarer:

 1. Hei skjønne deg:)
  Slike goodiebager er jo så kjekkt,det store ekstra det,hihi og så kjekke ting dere fekk oppi der,håper eg får komt meg på et bloggtreff snart eg og:)
  Kjempefine han var i matrosdressen under her,er nok godt å være ferdig med det også,kos med slike begivenheter:)

  Ein fine tirsdag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Å, så fantastisk goodiebag! Den som hadde fått en slik en :)) Vet du, jeg har flere ting i den Munkholm-serien, og syns det er fantastisk gode produkter. Gled deg til skrubben :) og alt det andre fine som du fikk :)
  jeg håper dagene dine er gode, fine deg. Sender en GOD klem din vei med ønske om en fin uke videre. Her er det kollokviegruppe på programmet til kvelden.....Puh! Livet går i ett for tiden....klem klem

  SvarSlett
 3. Oi det så ut som en flott goodiebag! Heldig!! Håper du får en fin kveld videre ! Klemmer fra Nina

  SvarSlett
 4. Fiiine gaver! SJordbærmarmeladen ser nydelige ut. Nå drømmer jeg om nystekte scones med marmelade på. Hyggelig med treff, og butikken ser helt fantastisk ut - utfra bildene du viser. Gratulerer også med søndagens dåpsdag!
  Nyt uken, og kanskje noen kakerester. ;-)

  SvarSlett
 5. Oij, den goodiebagen hadde vert kjekt å gå;) mye fint der ja:) heldige du;)
  Ønsker deg en fin kveld videre:)
  Klem fra Linn:)

  SvarSlett
 6. SÅ HELDIGE DERE VAR!
  GRATULERER MED SÅ MANGE FØLLERE!
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 7. Jordbær marmelade er så godt !:-)

  SvarSlett
 8. Flotte Bilder! Herlig goodie-bag :P og den skjønningen da, men matros dress! Klem

  SvarSlett
 9. Hei Janne!
  Så heldig du var som fikk med deg treffet! Har lest om det hos flere og skjønner godt at dere hadde det fint :-)
  Gratulerer med vel overstått dåp! Jeg må si at jeg syns din lille sønn ligner masse på storesøster! herlig!
  klem

  SvarSlett