mandag 10. juni 2013

Dekoreringstips ved kjøkkenvasken...

Jeg synes det er like viktig å dekorere ved kjøkkenvasken som andre steder i huset. Kjøkkenet er hvitmalt og siden hvit er en kald farge, liker jeg å blande inn varme detaljer. Som her ved kjøkkenvasken har jeg denne håndsåpen fra La bruket som ikke bare ser fin ut, men også dufter herlig. Grønne innslag med urter er et must for meg som frisker opp og smaker himmelsk i sommersalaten.
 
 
Ha en fin mandag og ny uke!
 
 
 
 

8 kommentarer:

 1. Den såpen er bare skjønn!
  Må ha litt dekor på kjøkkenbenken også, enig med deg der :)

  Ha en videre strålende dag!
  Klemmer :)

  SvarSlett
 2. Dekor på kjøkkenet må til og det er så fint når resten er kvit og tilføre både grønne planter og andre fine detaljer:)gjett om eg gleder meg til å få et nytt kjøkken eingang og nå fekk eg lyst på sjakkmønstra gulv,rett og slett male sjølv:(
  Ønsker deg ei fin ny veke!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Meinte jo smilefjes,Hihi:)

  SvarSlett
 4. Enig med deg! Man må pynte der også
  Fint har du det.
  Nyt mandagen.
  Klem Christina ♥

  SvarSlett
 5. Å hvor kommer oppvaskkosten fra?! Takk for inspo'n ;-)

  SvarSlett
 6. Nydelig og helt enig ;-)
  Ha en glad dag. Klem Monica.

  SvarSlett
 7. Hvor kommer du den store hvite såpedispenseren fra? Har du zalo på den?

  SvarSlett
 8. Jeg har Zalo på den store hvite ja. Den har jeg kjøpt hos Kremmerhuset :-) Løp og kjøp;)

  SvarSlett