torsdag 6. juni 2013

Sommerfest...

I dag er det sommerfest i barnehagen og da bruker foreldrene å ha med noe å bite i. Jeg har laget jordbærgele i appelsin skallbåter som ligner en liten seilbåt! Enkelt, dekorativt og håper på at barna liker dem! :-D Flaggene har jeg enkelt lagd selv ved tannpirkere og dekortape. Hiv og hoi!!
 
En liten oppdatering: Fikk forespørsel angående fremgangsmåte.
Del appelsiner i 2 og skrap ut appelsinkjøttet. Lag gelé. Jeg brukte jordbærgele. Fyll de halve appelsinene med gelé og avkjøl. Når geleen har stivnet, delte jeg appelsinen igjen i 2. Dette alt etter hvor stor appelsin er.
  
Og litt tapas inspirerte spyd med drue og ostebit er veldig godt!
 
Ønsker dere en flott dag!
 
 
 

9 kommentarer:

 1. Du er så kreativ og finner alltid på noe nytt! Kjempefine seilbåter og sikker veldig morsomt for ungene, ser for meg de gikk ned på höykant;)Håper dere har kost dere på sommerfesten!
  Ha en fortsatt fin kveld, klem fra meg

  SvarSlett
 2. Veldig kule, tipper de slo an:)
  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 3. Titter innom for og ønske deg fine juni dager:) kjempe søte gele apelsiner, lur idee som jeg tar med meg videre:)klem Mari

  SvarSlett
 4. Så kreativ og flinke,haha du vil ikkje tru kva eg hadde med på sommerfesten i barnehagen igår,ein pakke ferdikjøpt kjeks og så kom alle andre med bakte kaker,boller og muffins,,to som hadde med ferdigkjøpt kringle så var ikkje kun meg:)
  Det tipset skal eg ta med meg❤

  Ein fine kveld til deg:)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Smart og veldig dekorativt på samme tid :D

  Ønsker deg en fin helg,
  - Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
 7. Wow, litt av et kunstverk, de båtene. Heldige barna :-)

  Blir kjempe koselig å treffe deg igjen i morgen, gleeeder meg!
  Stor klæm

  SvarSlett
 8. Hei du :o) Så flotte båter, nam, disse tenker jeg falt i smak :o)dette må jeg sannelig prøve ut. Tittet innom deg for å si at jeg gleder meg til bloggtreff i morgen :o) Det skal bli koselig å møte deg! Klem fra Nina

  SvarSlett