søndag 16. juni 2013

Mine favoritter på badet..

er blandt annent omaggio vasen og marmorsettet som står på vasken vår. Jeg blir så fort glad i fine ting og elsker å ha favoritter rundt omkring i huset!
 
I dag fikk jeg gjort unna litt her hjemme og det er en herlig følelse det dere! Carmen er hos besteforeldrene noen dager og da har jeg prioritert hus og hjem i dag! Men kjenner savnet er stort i mammahjertet når hun er borte..Er liksom så stille her..Flere som kjenner den følelsen? :-D
 
 
Tusen takk til dere som har stemt på meg i  "vis oss din uteplass" i Boligpluss. Jeg ligger nå på 1.plass og trenger alle stemmer jeg kan få, siden det varer helt til 16.juli. Om du ikke har stemt, så kan du gjøre det her ! En stemme pr. dag :-D
 
Man blir jo veldig engasjert når man er i teten og jeg vil jo så gjerne vinne denne konkurransen fra uteplassen vår! Bildet ligger også på forrige innlegg.
 
 

Håper at du har hatt en fin helg.
 
 
 

7 kommentarer:

  1. Fine favoritter og nyyydelig bidrag i Boligpluss utfordringen! :)

    SvarSlett
  2. Omaggio vasen er blitt ein favoritt her i huset også,har den i grått:) Herligt å kjøpe ting man blir veldig fornøyd me!
    Lykke til med konkurransen,krysser fingrene for deg:)

    Ha en fin søndagkveld!
    Klem Siv Mette

    SvarSlett
  3. HEIER PÅ DEG VETT DU
    DEILIGT Å FÅ UNNA LITT I HUSET
    Å JA RART ME DET MEN EN SAVNER DISSE SMÅ VELDIG RASKT
    ENN SÅ SLITEN EN KAN VÆRE
    NYT UKEN
    SØTE JANNE
    KLEM ELI:)

    SvarSlett
  4. Jeg bare ELSKER omaggiovaser og alt som er i den serien! Jeg har nettopp gått til innkjøp av to lysestaker også, den mellomste og den største. Ja, OMAGGIO er bare tøft altså! ;) Så fint du har det på badet ditt Janne! Kos deg med litt alenetid, det trenger vi alle. Heier på deg når det gjelder konkurransen i Boligpluss! Lykke til!

    Klem, Anne <3

    SvarSlett
  5. Så nydelige favoritter du har:)kjempefine den vasen:)
    Håper du vinner,husker når eg var medi ein konkurranse for interiørmagasinetpå instagram,stort å komme med og så klart ein vil vinne ikkje sant,skal rett inn å stemme på deg:)
    Ønsker deg ein flott dag skjønne deg:)

    Klem fra Lillian

    SvarSlett
  6. Fine omgivelser gjør dagen bedre!
    I dag skinner sola igjen på sørlandet, og jeg skal ut og spise lunsj med en god venninne :)
    Ha en flott tirsdag Janne!
    Klem fra Ingrid

    SvarSlett