tirsdag 4. juni 2013

Den store elefanten...

Den omtalte store "elefanten" finnes i mange hjem i alle størrelser og flere eksemplarer. Her i huset har den fått lov til å henge på veggen, noe jeg er veldig fornøyd med! Mannen min ønsker seg en større tv, men jeg synes den egentlig er stor nok siden avstanden fra sofaen til tv'n ikke er så stor. Men han er jo en MANN og tv er jo egentlig en mannegreie. Jeg liker bare å se tv jeg :-D
 
For en stund siden, fikk jeg lov til å fjerne de søyleformede 80-talls høytalerne! Hurra for snill mann! Må si jeg er lettet og veldig glad for at dem fant veien ut. Det finnes jo mindre høytallere, som gir god lyd. Og vi lever jo i 2013 folkens!
 

 
Ha en nydelig dag!
 
 
 

6 kommentarer:

 1. Hihi ja desse tvene og jo større jo bedre,ikkje sant?huff nei har ein nabo som har et digert monster på 50 -60 tommer,synest det tar heile stova jo nei eg har passelig stort heldigvisog ingen høyttalere:)

  Nydelige bilder og alt tar seg nå fint ut hos deg;)
  Nyt dagen!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Hehe, synes du har løst elefantproblemet veldig godt jeg ;)
  De mannfolkene altså, stor tv, hva skal man med det!!? ;)
  ha en super kveld!
  Klem

  SvarSlett
 3. LOL JA DETTE ER EN EVIG RUND DANS...
  ØNSKER DEG EN FIN TV KVELD;)
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 4. Hei :) Vet du hva? Jeg fikk også lurt mannen min til å rydde unna de store søylehøytalerne mot at han fikk ordne seg med TV-skap osv fra IKEA (med hjelp av fruen selv naturligvis, hehehe, men han TROR at det er han som har designa det hele selv da, hahaha). Det ble mye finere og dekoder, DVD ol ble nesten usynlig. Så fint det ble rundt TV-område ditt/deres. OMAGGIO-vasen er bare helt nydelig :) Har akkuart maken selv også. Ha en nydelig kveld Janne :)

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 5. ja, du sier vi lever i 2013.....si det til min mann!
  jeg fikk i allfall ordnet med alle komponenetene....fjernet alt av ledninger, men høytalerne får jeg ikke gjort noe med ....enda!
  han elsker å se på tv med en grom lyd.....jeg sa vi kunne felle inn høytalere i taket, men det er ikke bra nok.

  Håper det finnes noe snart ,som gjør han vil bytte!

  klem tone

  SvarSlett
 6. Nydelig bilde Janne!
  Er så flott at det er ikkje måte på!
  Nå er det lenge siden jeg har fått sendt deg en hilsen men følger deg aktivt på IG heldigvis!
  Håper alt står bra til med den søte fam i Trøndelag!
  Her har jeg fått unnagjort bloggtreff og lever fortsatt på å gjenoppleve dagen i bilder og ord. Det var såååååå fantastisk selv om vi hadde nordavind fra alle kanter. Typisk etter 2 uker med strålende sommer;) det blir utrolig gøy å få treffe deg i Bergen i alle fall , det gleder jeg meg masse til!
  Holder også på å jobbe med en interiør tur til Italia i starten på oktober om det frister ?
  Ønsker deg en fin dag videre !
  Mvh Karianne

  SvarSlett