torsdag 5. desember 2013

BAK SKJEMA...

 I år er jeg virkelig bak skjema når det gleder juleforberedelser. Jeg har ikke fått gjort det jeg skal ha gjort, men nyter alikevel den fine adventstiden vi nå har foran oss. I år ble det heller ikke laget adventskalender til barna, men de er heldigvis veldig fornøyd med kjøpekalenderen. Siden jeg selv ikke er helt frisk, så klarer jeg ikke alt. Sånn er det bare og jeg vet at julen kommer alikevel :)
 
 
Jeg rakk å få opp adventsstjenen og de andre lysene til advent. Jeg synes det er så koselig med masse lys i denne mørke tiden. En liten stuegran har også sneket seg inn.

 
 
By Lassen lysestaken er pyntet med kristhorn fra hagen.
 
 
I kveld skal jeg på førjulskos på Ikea med andre bloggere fra Trondheim.
Det gledes!
 
Og du, bli gjerne med på giveawayen min i innlegget under:)
 
Ha en fin kveld!
 

14 kommentarer:

 1. Nydelig hjemme hos deg, og julen kommer uansett :)
  Håper formen din kommer seg, og så må du kose deg masse på førjulskos med jentene !!

  Her er det best å holde seg innendørs, ute er det storm !!
  Klem Heidi

  SvarSlett
 2. Så koselig du har pyntet!!
  Man har alltid store planer om hva man skal gjøre før jul:) Men det er ikke alltid at ting blir som man har tenkt!
  Det aller viktigste er at man kan prøve å nyte førjulstida sammen med de man er glad i:)
  Håper du blir bedre snart og kos deg masse på IKEA sammen med gode bloggvenner!! Det hørtes veldig koselig ut!!
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
 3. Du har i hvert fall et koselig adventspyntet hjem Janne, det er alt som betyr noe og helsa er mye viktigere enn alt man skulle vasket og baket og alt det der. Jeg håper at formen din snart retter og at julen blir fin for deg og dine. Jeg setter meg alltid noen mål til jul, men i forhold til baking, så har jeg kommet fram til, at jeg baker det jeg selv har lyst på hvis jeg får ånden over meg. Har ikke vært så egoistisk noen gang jeg, men det får bli sånn i år. Krumkakene er i boks, så får vi se om det kommer mer...ikke godt å si egentlig! Kos deg på IKEA i kveld da kjære, søte Janne!
  Klem fra Anne <3

  SvarSlett
 4. Å, så deilig!! At du også er litt etter skjema ;) hehee....jeg er helt håpløs i år, har ikke engang begynt på en julegave! Sukk..men det kommer, det kommer - og det gjør julen også- Du har nå uansett fått opp stjerne og lysestake, og det kommer man langt med, det er som her, det ;) Håper du nyter dagene til fulle og koser deg, som du skriver - jeg ønsker deg masse, masse god førjulstid. Klem klem :)

  SvarSlett
 5. så bra du tar hensyn til formen
  koseligt er det hos deg uannsett
  kos deg i kveld søte Janne
  klem eli:)

  SvarSlett
 6. Viktig å ta hensyn til formen din, og godt å høre du koser deg selv om du ikke får gjort alt du har planlagt :-)
  Alltid så nydelige bilder hos deg!
  Fortsatt fin førjulstid.
  klem Vibeke

  SvarSlett
 7. Du har det så vakkert og veit sjølv at ein kunne hatt ønske om å gjort masse og sånt men det er viktig å ta vare på seg sjølv og:)synest du får det til og det viktigste er å gjere det ein sjølv vil og klarer:)

  God klem til deg Janne:)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 8. NYDELIGE bilder:) Så lyse og fine:) Ha en fin juleforberedelse....kos deg mye! Klem Ann Elin

  SvarSlett
 9. Jula kommer uansett ja så bare ta det med ro!! du tar sååå fine bilder, tips til en amatør som ikke klarer å få til noe med kamera? ;)

  Nyt førjulstiden,
  Klemmer fra Jatte :)

  SvarSlett
 10. Fantastisk koselig jul hos deg syns jeg, akkurat passe:)
  Og julen kommer, som du sier uansett:)
  Herlig med kristorn på kubusen, heldig som har i hagen... jeg våknet faktisk i dag med akkurat det på hodet, at jeg skulle se om jeg fant kristorn på blomsterbutikken til min, hehe, så rart ♥

  Ha en flott fredag!!

  SvarSlett
 11. Herlige bilder!!

  Ønsker deg en fin 2. helg i advent :)

  Klem

  SvarSlett
 12. Så nydelig pyntet, herlig det lille treet i vinduet:)
  Klem

  SvarSlett
 13. Så flotte førjuls-bilder, veldig julestemning:)
  Ønsker deg en fin adventssøndag:)
  God bedring til deg:)

  Klem Marianne

  SvarSlett
 14. Flotte bilder! :)

  Her i huset lager vi heller ikke kalender. ;) Svigermor kjøper på butikken, sånn til 200,- og jeg pakker den om, slik at den kan henge på den broderte kalenderen. Enkelt og billig. :)

  SvarSlett