onsdag 18. desember 2013

SNART JUL..

En uke til jul nå og jeg gleder meg til å feire jul med familien. Det er et av årenes høydepunkt. Og gleder meg til å spise mamma sin ribbe hvor svoren alltid blir sprø. På morgenen ser vi på tv og spiser bare godt utover dagen. Jeg gleder meg spesielt til å se "tre nøtter med Askepott."
 
I helga pyntet vi juletreet og må si det er utrolig koselig med julepyntet hus i denne førjulstiden. Vi drikker mye gløgg og koser oss om kveldene. Jeg har ikke rukket å pakke inn gavene enda, og stresser ikke for det. "Flinkpikesyndromet" ligger fortsatt på hylla.
 
Det er første gang jeg har kjøpt stuegran. Og er så fornøyd. Jeg har 2 slike her hjemme og passer meg perfekt siden de drikker lite vann og kan tørke i perioder, knis.
 

 
 
Nyt førjulstiden og kos deg!
 
 

10 kommentarer:

 1. Kjære Janne! Så fint du har pyntet og jeg er SIKKER på, at juletreet er veeeldig flott! Håper at du får slappet av max hos foreldrene dine i jula, det fortjener du virkelig altså. Gavene blir nok pakket i tide og so du var inne på selv. flink pikesyndromet ligger godt på hylla. Her har det vært avslapping i dag og hyggelig middag på Egon i kveld. Det gjelder å kose seg litt. PS! Veldig fin disse grantrærne dine, kule :)
  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 2. SÅ DEILI Å LESE BLOGGEN DIN
  KJENNER DET BLIR JUL
  I ÅR OGSÅ
  FIN FØRJULSTID
  TIL DEG SØTE JANNE:)

  SvarSlett
 3. Lekkert!

  Så flink du er som ikke stresser med å være flink pike. Det burde nok jeg også bli bedre på.

  Ha en fin tordag

  Klem
  Lottemora

  SvarSlett
 4. Du så fint hos deg og her stresser eg heller ikkje,gleder meg til jul men eg gleder meg enda meir til et nytt år,formen er ikkje på topp så eg tar livet med ro og ser framover motvlysere tider hihi om enn lenge til:)
  Nyt dagen❤
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Her ble treet pyntet i går, og i dag har vi vært på førjulsmiddag hos mine foreldre. Kjempekoselig å samle familien før jul også, når vi skal være på forskjellige steder i selve jula :)
  Er overrasket over hvor lite stressa jeg er i år - det er deilig å kunne ta det med ro å bare nyte førjulstida. Fortsett med det du også :)
  Stor klem fra Ingrid

  SvarSlett
 6. hehe, her overlever også stuegranen, en vinner:))
  Lekkert hos deg, og jeg bare eeeelsker pleddet ♥

  Ha fine førjulsdager, her er det bare kos, ingen stress:)

  SvarSlett
 7. Ønsker deg og dine en riktig god jul♥
  Juleklemmer fra Mari♥

  SvarSlett
 8. Så kult tre! :D

  Håper dere har fine juledager. :)

  SvarSlett
 9. Likte veldig godt den kalendaren din, kor er den kjøpt ?
  Håper du har hatt ei fin jul.

  - Lene

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Lene:)
   Kalenderen er kjøpt hos Lobelia.no
   Fortsatt god romjul:)
   Klem Janne

   Slett