lørdag 14. desember 2013

VINNER AV TØYSERVIETTER GIVEAWAY...

 
LODD NR 29 PÅ RANDOM.ORG BLE VINNEREN PÅ TØYSERVIETTENE. 
Det var skjønne Lottemora fra LOTTEMORA SIN TUMLEPLASS som ble den heldige!
GRATULERER SÅ MYE!
 
Tusen takk til alle dere som deltok på min giveaway:)
Send meg en mail så jeg får vite hva du ønsker til monogram på serviettene :)
Så håper jeg du får dekket julefrokostbordet med disse :)
 
Ha ei herlig førjulstid!
 
Klem fra Janne

5 kommentarer:

 1. Gratulerer til den heldige vinneren
  nydelige tøyservietter
  flott Lørdag
  til deg søte Janne:)
  klem Eli:)

  SvarSlett
 2. Grattis til den heldige og god helg til Jannemor! Så fint pyntet hos deg og ed pomponger, blir det liksom bare helt knasj! Har flere av dem jeg også i både hvitt, grått og svart. Må si jeg liker de som fåes kjøpt på Norway Designs...de er så faste i formen og sprette opp av seg selv, ingen tape eller noe som må til der i gården nei. De stjernene som det står "Til nissen" på, er bar sååå søte da. Du får det til du Janne :)
  Klemmer fra Meg til deg :) <3

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye til den heldige vinneren:)

  Ønsker deg en finfin førjuls-helg:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 4. Wow. så gøy da. Åsså på bursdagen min til og med. Skal tenke litt på de bokstavene og så sender jeg deg en mail.

  Klem
  Lottemora

  SvarSlett
 5. Å nei, nå rakk jeg ikke å bli med på denne - fader :-O Da får jeg heller bli med neste gang du har giveaway ;-) Uansett, gratulerer så masse til vinneren av de vakre serviettene. Takk for hyggelig kommentar inne hos meg, det er så koselig når jeg oppdager nye lesere av bloggen min. Bloggen din er kjempefin, her må jeg legge meg til som følger.

  Ha en herlig uke!

  Klem
  Netta

  SvarSlett