mandag 30. januar 2012

Gode votter som varmer


Her er et nytt par tovet ullvotter som jeg har strikket. Har strikket noen par av disse på bestilling i forskjellige farger.  Disse vottene er strikket i 100 % norsk ull og er utrolig gode og holder varmen. Har strikket i barnestørrelse og voksenstørrelse. Når jeg strikker tovet votter, så bruker jeg et skikkelig garn som er egnet for toving. Når vottene er ferdig strikket, så vasker jeg de et par ganger i vaskemaskinen, for å tove de. Dette avhenger av hvor mye man vil de skal toves. Tilslutt fletter jeg en lang snor som jeg tvinner igjennom en strikket hullbord rundt votten. ( Det er bare å sende meg mail om noen ønsker å bestille til seg selv eller noen du er glad i! ) 
    

1 kommentar:

  1. Hei og takk for koselig hilsen hos meg;)

    Det er gøy og blogge så det må du fortsette med;)Masse fine bilder her hos deg;)

    Ha en fin kveld!

    SvarSlett