tirsdag 31. januar 2012

Nytt gulvteppe i stuen

Da har jeg lagt på det nye gulvteppet i stuen. Håper at dette teppet varer litt lengre enn det forrige. Jeg hadde vel teppet knapt i en måned pga. jeg klarte å velte en hel kopp te over det. Og når det først skulle skje, så var det veldig greit at det var jeg selv som gjorde det! (smiler ) Så denne gangen kjøpte jeg en billigere variant og natur farget! Jeg synes det er godt og varmt med teppe under salongen når det er vinter. Så elsker jeg at det er lyst!Her er teppet nylig lagt på. Dere ser merkene etter at det har vært rullet sammen, men det strekker seg ut etterhvert.

 Selv om det ikke var helt hvitt, så synes jeg det er fint å blande forskjellige hvite nyanser i interiøret. Ser frem til tv kveld i sofaen og heldigvis så kan sofatrekkene vaskes om uhellet skulle være ute (smiler)

Ha en fin kveld!

Janne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar