fredag 27. januar 2012

Kjole i babyullBak på kjolen er det heklet knappehull og sydd i knapper.

Denne kjolen har jeg strikket selv, og det tok litt tid før den ble ferdig. Mye mønster som skulle følges hele veien, og tilslutt hadde jeg igjen hekling langs kant på hals og ermer. Jeg er så heldig å ha en flink mor som liker strikking og hun kan i tillegg hekling. Så derfor måtte jeg ha litt hjelp med heklingen for å få den ferdig. Synes puffermene er kjempesøte og kommer bedre frem når kjolen er på. Garnet heter dale babyull og fargen er aprikos. Ser frem til at Carmen skal bruke denne kjolen!

                                             Håper at dere også får lyst til å strikke.

                                                    Ønsker dere alle ei god helg!

                                                                  Janne

5 kommentarer:

 1. Kjempefin!! Den der ser så komplisert ut at jeg ville vegret meg for å strikke den.... ;) Så da tenker jeg at du enten er veldig dreven på pinnene, eller så er du en fryktløs type som bare går på sånne utfordringer med friskt mot :)))

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :-)Den var veldig komplisert å strikke, men
   synes det er gøy å ta utfordringer. Begynte å lære meg å strikke for ca. 3 år siden :-D

   Slett
 2. Så lekker babykjole med mye vanskelig mønster, flinke du!!

  SvarSlett
 3. Nydelig kjole! Kanskje den fineste kjolen jeg har sett. Hva slags oppskrift er det?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Iris:)
   Jeg husker desverre ikke, men oppskriften er fra sandnesgarn strikket i babyull. Hvis du tar med bildet at kjolen til en garnbutikk, så er jeg sikker på at du får hjelp. Lykke til!:)

   Slett