lørdag 21. januar 2012

Strikkeprosjekt ferdig

                                        Fanakjole i fargene lavendel og hvitHer vil jeg vise dere et av mine prosjekter som jeg nå nylig ble ferdig med. Dette er fanakjolen som jeg har strikket til datteren min Carmen i dale babyull. Jeg synes dette garnet er fantastisk å strikke baby og- barneklær av. I dag var jeg en tur innom Jens Hoff garn og ide på Solsiden og handlet mere garn. De har garnsalg og siden det er siste dagen, så måtte jeg benytte anledningen og fylle en bærepose med nydelige garn nøster, som jeg skal vise dere senere.

9 kommentarer:

 1. Liker bloggen din. Kjolen er jo helt nydelig.

  SvarSlett
 2. Tusen takk, så koselig å høre :))

  SvarSlett
 3. Kjempe stolt av deg<3 Stor klem fra Emma Louise, mamma til Carmen Louisa;-)

  SvarSlett
 4. Nydelig var den!! Har lyst til å begynne å strikke den i kveld, men vet ikke antall masker og pinnestørrelse.... Vet du det?
  Mvh Ellen

  SvarSlett
 5. Tusen takk:)
  I str. 3 år la jeg opp 312 masker og strikket 3 cm rett før en omg. vrang til brettekant.Så starter du på mønster. Lykke til!

  SvarSlett