søndag 25. mars 2012

Eggete påskedryss..


 
Stas å ta på de lodne kattlabbene eller gåsungene som de også kalles.

 
Carmen Felicia sitt fine påskeegg fra maileg. Denne kaninen fikk jeg i gave fra mamma da hun var på besøk sist:-)

Brital Crown

Jeg klarte ikke å vente lenger med å finne frem påskepynten fra i fjor. Og har kjøpt noen nydelige maileg egg i år også. Disse kjøpte jeg på Lille Martine og det litt større egget har Carmen Felicia fått i gave. Jeg fikk god hjelp med pyntingen i år, og det må nevnes at det var stor stas å henge eggene på de lodne kattlabbene :D

Vi har også vært en tur på plantasjen i dag, og fikk handlet litt blomster. Blandt annet denne løkblomsten, Bridal Crown som lukter helt nydelig. Denne skal få komme i blomsterbeddet mitt etter avblomstring, og kanskje kommer den tilbake til neste år :-)

I dag er det kjæresten som står for middagen, og på menyen står det
koteletter med potet og grønsaker. Det lukter iallfall himmelsk godt:-)

Ønsker deg en fiiin søndag!

Janne
7 kommentarer:

 1. Hei
  Så fantastisk nydelig blogg du har og nyyydelig lita glajente :))
  Kjekt du la igjen et spor det satt jeg veldig pris på :))Takk for godt råd !

  Klem Bente

  SvarSlett
 2. Så søte påske egg og en søt lita jente ☺ likte meg godt her hos deg så la meg til som følger ☺
  -Beate-

  SvarSlett
 3. Fin blogg med herlig inspirasjon:) Fant deg via kommentaren din på NIB: Urørt. Legger deg til som følger jeg. Ikke lett å være ny i blogglandia, det kan jeg skrive under på. Er vel bare å holde ut og håpe på at det blir enklere:) Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 4. Så koselig å høre:-)Jeg blir så glad når dere legger dere til som følger og legger igjen en hilsen på bloggen min:-)

  SvarSlett
 5. Å for ein fantastisk fin blogg du har,masse fint:)
  Nydlige bilder over her,søt jente og søte påskeegg:)
  Legger meg til som følger for her kommer eg inn igjen garantert!

  Ein forsatt fin kveld til deg:)

  SvarSlett
 6. Hei :) Så nydelig lita jenta som pynter puselabber til påske :)
  Liker bloggen din godt og legger meg til som følger :)
  Besøk gjerne min blogg også :)
  Klem fra Laila

  SvarSlett
 7. Lekre bilder! Kjempesøt datter du har!
  Kos deg i påsken! :)
  Klem Lisa

  SvarSlett