lørdag 17. mars 2012

Toilldag i byen..
Her i huset er det Carmen Felicia som får mest klær og ting. Så da vet dere det :-) I dag var vi tidlig i byen fordi det var "toilldag" som det heter. Med masse godbiter og masse tullete folk som hastet inn og ut av butikkene. Været viste seg ikke fra sin beste side, men det så ikke ut til å stoppe trønderne i dag:-) Var innom Lille Martine og der fant jeg denne søte blå buksen og en hummel joggedress til superpris. Herlig å shoppe fine ting til slikk og ingenting. Denne skjønne mailegg og påskeegget ble også med hjem.

Ha en fin lørdagskveld.


3 kommentarer:

 1. Så flott hos deg! Likte så godt soverommet. Nydelig lysekrone du har i taket. :) Søte ting du fikk kjøpt i byen i dag også. :) Tusen takk for koselig kommentar fra deg.

  SvarSlett
 2. Hei Janne :-) takk for besøk inne hos meg! Er nå følger hos deg. Vet ikke om du husker, men vi jobbet sammen på Cresco. Jeg var ikke der så lenge, bare i vikariat ca 5 måneder i 07/08. Og jeg husker så vidt at du snakket om at du og samboeren ditt hadde kjøpt hus som dere pusset opp. Veldig gøy å se på bloggen din hva dere har fått til. Så fint og så bra! litt av et prosjekt. Jeg og mannen min har jo pusset opp en del de siste årene, og det er alltid kjekt å se at det finnes andre der ut som og kaster seg over slike prosjekter!! Følger deg gjerne videre, ut i fra utsikten din ser det ut som vi ikke bor alt for langt fra hverandre ;-)
  klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Kristine :) Klart jeg husker deg nå, men koblet ikke da jeg var inne på bloggen din :-D Det var virkelig gøy å treffes igjen på denne måten:)Så koselig!!:)Så er vi kanskje naboer også;)

   Klem fra Janne

   Slett