mandag 19. mars 2012

H j e r t e


God mandag alle sammen!
Da er det ny uke og nye mulighter:)

Dette hjertet har jeg brodert til ei lita jente som jeg ser frem til å få treffe snart.
 Disse hjertene er så fine å ha f.eks. på vognen eller vuggen.

Her i huset har lille Carmen Felicia fått spysyken.
 Håper bare at det er kortvarig og at vi andre berger.
Ha en fiiiin mandag til alle som er innom <3
1 kommentar:

  1. Hei igjen :-)
    Jeg er litt usikker på om det går an å få varsel om når det er kommet svar på en kommentar som man har lagt igjen på annen blogg. Er ikke så avansert jeg heller, hehe. Det tryggeste er kanskje å gå tilbake til den aktuelle bloggen og bare svare der ;-) Jeg tror ikke vi er heeelt naboer. Vet jo ikke hvor du bor, men det ser ut som du bor litt "nedi bakken" for meg. Bor på Tyholt vi :)

    SvarSlett