torsdag 29. mars 2012

Etter regnet synger fuglene..

Carmen Felicia poserer gjerne med sin nye paraply og det var faktisk hun selv som mente at hun skulle kjøpe seg paraply da hun sist var i byen da det regnet :-)

Er en liten tur innom bloggen for å si hei til dere lesere :-) Her i huset er det jeg som har fått spysyken nå, og det er grunnen til at det har vært så rolig på bloggen min. Håper bare at jeg blir frisk snart. Heldigvis blir jeg godt pleid av samboeren min som vasker klær og steller pent med meg. Jeg har ligget i flere dager og hørt på regnet plaske ned utenfor soverommet. Jeg lurer virkelig på når dette regnet har tenkt å gi seg seg?? Faktisk så har jeg aldri opplevd så masse regn på de 33 årene jeg har levd!!
Etter regnet synger fuglene heter det, så jeg ser frem til den dagen :-) Carmen er på bestemorferie noen dager nå, og det er litt godt å vite at hun får masse oppmerksomhet og blir tatt godt vare på.
Jeg måtte ta med dette bildet som er tatt for noen dager siden.
 Det varmer mammahjertet <3

Vi blogges!

Janne


2 kommentarer:

  1. Ønsker deg riktig god bedring! Jeg lå for ca 2 uker siden og det er verste sort det der :( Klem Anette

    SvarSlett
  2. Så nydelig jente du har.
    Ønsker deg god bedring.

    SvarSlett