torsdag 8. mars 2012

Shopping i det blå..


Deilig med vår i luften nå når solen stråler om dagene. Og ingenting er så herlig som å spasere i dette nydelige været vi har i Trondheim <3

Jeg måtte innom noen butikker på veien, blant annet Carma hvor jeg fant dette nydelige becksøndergaard skjerfet. Jeg sto lenge mellom dette marineblåe skjerfet med gråe stjerner og et i orange med lysere oransje stjerner. Men jeg er jo så svak for marineblå og ser for meg at det blir så fint til hvit topp og blå jeans. Jentene på Carma er bare så herlige og alltid koselig å komme innom butikken deres. Og bare elsker klærne der og ikke minst accessorizene deres. Men det er jeg sikkert ikke alene om..?? :-) I tillegg shoppet jeg denne hvite luen.

 Gratulerer med dagen alle kvinner som er innom <34 kommentarer:

 1. Hei Janne :)
  Kom over bloggen din og tenkte jeg skulle legge igjen et lite spor :) Har sittet å tittet nedover og bakover her og liker innleggene og bildene dine :) ... så jeg la meg til som følger her ღ Nydelige skjerf du har kjøpt deg, og Carma har bare såååå mye fint, jeg bruker å titte innom der når jeg er i Trondheim. Ønsker deg en fin kveld videre og helg. Klem fra Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Mette :)
   Så koselig å høre at du liker innleggene og har lagt deg til som følger på bloggen :)Og ja, dem har utrolig mye fint på Carma..:) Ha ei fin helg videre.
   Klem

   Slett
 2. Hei Janne! Nå har jeg lest bloggen din! Kjempefine innlegg du har skrevet, og mange fine bilder.
  Jeg ønsker meg også et slikt skjerf! De er så gode :)

  SvarSlett
 3. Hei Silje:)
  Jeg elsker bare dette skjerfet, og skjønner godt at du også vil ha ett:)
  Synes det er koselig å høre at du liker det du ser og leser på bloggen min.
  Klem Janne

  SvarSlett