lørdag 10. mars 2012

Jeg har fått strikkedilla!!

Har lovt å vise frem strikkeprosjektet mitt som jeg nå akkurat er blitt ferdig med. Dette er en setesdalskjole i hvit og lavendel. Bare elsker denne fargen til henne. Tidligere har jeg strikket den samme, bare i sort og hvit. Synes det er så fint med slike pikekjoler i strikk til små jenter. Så denne blir nok flittig brukt. Og modellen Carmen Felicia viser gjerne frem kjolen sin med litt titt titt lek fra fotografen ;) 


Her er bak på kjolen hvor jeg har satt i perleknapper i åpningen.

Da er det helg i Perstua og helgeroen har senket seg. Har vært ute en liten tur i dag og blandt annet fått handlet mere garn hos Jens Hoff, Solsiden. Så nå skal det strikkes mere. Ute så blåser og regner det, og derfor er det koselig å være inne i dag. Gleder meg til å ta frem strikkepinnene og rigge seg godt til med en kopp te.

Vi har også fått handlet en ny koseklut til Carmen, siden hun var så uheldig å miste kluten i barnehagen. De ansatte i barnehagen har lett og lett, men ingen klut å finne. Helt sporløst forsvunnet er den..Så siden hun er avhengig av kluten når hun sover, måtte vi finne en som lignet på den gamle. Så vi krysser fingre får at den nye vil fungere :)

Ønsker alle en fin lørdag <3 


6 kommentarer:

 1. Så fin kjole du har strikket og for en herlig liten modell;) Koselig blogg du har. Jeg legger meg til som følger!

  Klem fra Pernille

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig at du tittet innom og la deg til som følger, Pernille :)
   Ha en fin kveld!

   Klem Janne

   Slett
 2. Herregud, jeg dør! ;) Så NYDELIG kjole!!! Hvor får jeg tak i oppskrift og hva heter fargene du brukte? Går av skaftet her jeg sitter!!

  Klem fra Landlivets Lykke

  Ps. Håååper du svarer meg på bloggen min, så jeg er heeelt sikker på at jeg får med meg svaret ;))

  SvarSlett