torsdag 31. januar 2013

Tiden...
Tiden går så utrolig fort og dagene bare flyr avgårde. Tenk, at min lille krabbat er snart 6 måneder!
Helt utrolig! Jeg synes ikke det er så lenge siden jeg omfavnet et bittelite knøtt på litt over 3 kg og var så redd for å ta i den lille. Men nå er vi opp i 8 kg og han er blitt skikkelig god og rund. Og for å ikke snakke om alt som som skjer fra babling, latter og til tider operasynging her hjemme:-D Det er viktig å ta vare på tiden, øyeblikkene og hverandre.


 
Ønsker dere alle en super torsdag!
Ta vare på hverandre og gi den du er glad i en klem :-D

Klem fra Janne


tirsdag 29. januar 2013

Gullete makeover..


Heisann! Det blir visst aldri nok lysestaker i dette huset. Kjenner du deg igjen kanskje? Men denne gangen ble noen spraymalt i gull istedet for å kjøpe noen nye. Denne kromgull sprayen ble jeg tipset av bengtgarden. Motip Carat heter den og farge gold chrome. Og den var bare så utrolig bra, så jeg er veldig fornøyd da jeg spraylakket en Nordal og Lisbethdal lysestake. Det kan godt hende de blir hvite igjen med tiden :-D

 
 

 
Stjerna hadde lys på seg som jeg bare klippet av. 
Synes den bare er så kul og jeg elsker jo stjerner!
Det er det sikkert flere som gjør :-D
 

 
Håper at du har en herlig dag!
 
Tusen takk til alle dere som leser bloggen min og som legger igjen så utrolig fine kommentarer! Jeg blir så glad :-D
 
Fortsatt fin tirdag til dere!
 
Klem fra Janne


søndag 27. januar 2013

Voluspa og jeg er hekta...

 
GOD søndag! Har tent på mitt nye voluspa duftelys og jeg er solgt. Det dufter skikkelig godt! Har ikke vært så veldig begeistret for duftelys tidligere, men etter å ta tent dette har jeg endret mening. Finnes masse andre gode dufter i denne serien også, men jeg falt for denne som heter "Elysian garden". Så matchet jo fargene på boksen interiøret, så da måtte det jo bli denne. Duftelyset er kjøpt hos Home and Cottage og de hadde 20 % på alle duftelys fra denne serien. 
 
 


Ikke bare dufter det deilig, men boksene er jo så utrolig fine og passer veldig fint som bare pynt på bordet!

Håper at du har hatt ei fin helg!

Ha en herlig søndag videre dere :-D


Klem  fra Janne


fredag 25. januar 2013

Oreodessert...

Da er det fredag og helg dere! For min del startet helgen i går da jeg spiste denne herligheten:-)
Har fått spørsmål på instagram om oppskrift på den, så her kommer den...
 
 
 

 
130 g naturel kremost
1 boks kremfløte
1 Sitron (saften)
2 ts vaniljeextrakt fra wilton
50 g malis
1 pakke oreokjeks
friske bringebær
 
Bland kremost, kremfløte(2dl) og sitronsaft sammen i en kjøkkenmaskin.
Pisk resten av kremfløten, melis og vaniljeekstaktet i en annen bolle til krem.
Vend forsiktig sammen kremost-og kremfløte blandingen
Knus oreokjeksen.
 
Du kan fordele dette i en bolle eller i 5 glass.
Start med å legge et lag med kjeks i bunnen (Ta halvparten). Ha på en teskje med ostekrem over kjeksen og stryk forsiktig utover. Deretter et lag med kjeks og et med krem igjen. Pynt med friske bær! Voilla!!
 
Jeg ble inspirert av bengtgarden da jeg var på lunsj hos henne:-D
 
Håper dette frister på en fredag!
 
Ha ei herlig helg alle sammen!
 
Klem Janne
 
 
 
 
 

torsdag 24. januar 2013

Bord dekk deg..

 
GOD torsdagskveld alle dere!
Det er så utrolig gøy å dekke bordet når det kommer flere til middag. I dag hadde vi gjester på middag og da synes jeg det er ekstra stas å pynte litt. Hun lille som satt på saueskinnet klaget fællt over at det var så hardt å sitte på- helt til vi hadde leteaksjon etter ipaden og tanken slo seg at den kunne vel aldri ha havnet under saueskinnet!! Gjett da! Der lå den! He he, måtte le og det var faktisk jeg som hadde lagt den der. Stakkars lita :-D

Det kommer stadig inn mere gull i interiøret her hjemme også. Her hadde jeg dekket på med mitt nye bestikk fra Zara Home. Just love it!


 
 
Vi spiste chilli con carne og en himmelsk dessert, som jeg synes fortjener et eget innelegg!
Du finner flere bilder på instagram på #mittlillehjerte.
 
 
Fin torsdagskveld til dere alle!
 
Klem fra Janne
 
 
 

tirsdag 22. januar 2013

Våre monogram..

Hei alle fininger!
Da har jeg endelig fått tid til å brodere monogramservietter til meg selv. For ca. tre år siden laget jeg mine første monogramservietter og de ble brodert med sølvtråd. Kjekt å ha med hvitt monogram også. Så kan man bruke de som passer med resten av bordekkingen. Og disse passet jo ypperlig inn i mine nye skull serviettringer som jeg kjøpte i Spania!
 
 
 
 
 
 
 
Jeg broderte krone på disse, men den gjemte jeg under serviettringen slik at uttrykket ble tøffere!
 
 
 
 
JUST LOVE THEM ALL!
 
Håper at du har en en herlig tirsdag!
 
Her er det 14 kalde minus, så her fyrer vi skikkelig med ved :-D
 
 
Klem fra Janne
 
 
 

lørdag 19. januar 2013

THIS IS ME!


Chrysanthemum Zembla er navnet på denne skjønne blomsten som jeg fikk fra søte Hilde med bloggen Bjørkli Søndre da vi var på lunsj hos Bengtgarden. Vi fikk en  Chrysanthemum hver som hun mente passet til hver av oss Jeg fikk en hvit, og det kunne ikke vært mere meg!! Tusen takk!
 

Nå er det lørdagskos og jeg har laget meg sushi. Jeg er helt hekta for å si det mildt :-D Det skal koses i Perstua i kveld :-D

Ha en deilig lørdagskveld dere fininger!

Klem

Jannefredag 18. januar 2013

INTERIØR 2013

Interiørmagasiner er nå i full gang med å skrive om trender i interiøret for 2013.  Dette er jo utrolig spennende å følge med på både for de som er svært interesserte og ikke. Mange hiver seg på trender tidlig, mens andre må "modnes" litt før de hiver seg på bølgen. Og noen følger sin egen stil, mens andre ikke bryr seg i det hele tatt.

Tine K vår og sommer katalog 2013. Her er det mye lekkert dere...:-D


I går lanserte fargerike årets farge 2013. Fra fjoråretsfarge som var grønn, til årets farge som er lilla. Fargene er tilgjengelige fra neste uke. Hva synes dere om lilla? Carmen Felicia bare elsker lilla og ville ha lilla hår da hun var til frisøren sist gang, he he.
 Alle bilder er fra Tine K vår/sommer katalogen.

Jeg gleder meg masse! Gleder DU deg? :-D

Klikk HER om du vil se flere bilder fra Katalogen.


Ønsker dere en herlig fredagskveld!


Klem Janne


torsdag 17. januar 2013

Lunsj hos Bengtgarden..


I går var jeg og Hilde fra Bjørki Søndre invitert på lunsj hos skjønne Vibeke på Bengtgarden. Så utrolig koselig å få komme hjem til henne og se hjemmet! Må si at hun har et fantastisk fint og inspirerende hjem. Det ble servert nydelig kylling salat og kjempegod oreodessert. Jeg vil påstå at hun er like flink til å lage mat som å innrede et nydelig hjem. Praten gikk rundt bordet og tiden gikk også altfor fort. Håper vi treffes snart igjen damer!  

Hadde jo selvfølgelig med med kamera :-D

Denne kubus lysestaken står høyt på ønskelista mi! Smelt...
Etter en slik lunsj får man virkelig påfyll og full av inspirasjon! Hilde hadde med en nylig blomst til oss hver. Min var hvit og der traff hun rett i hjerterota mi, he he.

Følg meg gjerne på instagram, masse bilder å finne der!


Ha en finfin torsdag alle sammen:-D


Klem

Janne

mandag 14. januar 2013

GOD MANDAG!


....OG DER havnet designletters av Arne Jacobsen inn i ramme. Istedet for å kaste emballasjen fra tallerkenen fra melamin serien, klippet jeg den ut! Jammen, gjorde den seg godt i ei ribba ramme fra Ikea. Den skal få pryde veggen på mitt lille toalett nede i 1.etasje som en nærmest må rygge inn på :-D


Kjøkkenhåndle i samme serie. Denne er det gitt beskjed om at den skal kun være til pynt :-D Litt streng der kanskje, jaja. Når jeg nå ser på dette bildet, går det opp for meg at jeg egentlig ønsker meg hushjelp, vaskehjelp og kanskje en kokk :-D

Ønsker dere alle en fin start på uken!

Klem

Janne

søndag 13. januar 2013

FORANDRING FRYDER...


Heisann dere fininger!
Det er deilig å pusle inne når det er kaldt ute. Synes det er koselig å forandre med små grep. Man blir virkelig lei. Så i dette hjørnet har jeg tatt ned gardiner og er klar for å slippe inn vårlyset:-D Og det blir jo ca. 5 min lysere hver dag! Noe som merkes veldig godt synes jeg. Det hjelper virkelig på i hverdagen med lysere dager :-D 


Og dere, det har flyttet inn en ny Corakia, så nå har jeg to stykker! I'm in Love!! En liten DIY her. Hadde ikke noen blomsterpotte som passet, så derfor kledde jeg en potte med et kjøkkenhåndkle og surret hyssig irundt! Enkelt og dekorativt!
Håper at dere har en herlig søndag!

Klem

Janne


torsdag 10. januar 2013

Dress up..


Heisann dere! For noen dager siden mottok jeg dette herlige antrekket som jeg har klikket hjem til Carmen Felicia. Klærne var på 50% salg hos POMPdeLUX. Elsker disse klærne og er veldig fornøyd med kvaliteten. Og jeg elsker bling bling detaljene <3 Love it!
Ellers ble jeg kjempeglad når jeg nylig fikk høre at jeg er blitt medlem av NIB! Hurra, så utrolig gøy og føler at 2013 blir et snillt år for meg! <3 <3 Ps. Jeg har faktisk stor tro på at CARMA finnes :-D

Riktig så GOD kveld alle sammen :D

Dere er herlige!!!


Klem

Jannetirsdag 8. januar 2013

Corokia..


God morgen fininger!
Hurra jeg har kjøpt meg Corokia. Treet ser jo ganske så dødt ut, men det skal være slik. Morsomt og dekorativt synes jeg. Og passer så fint i grove potter. Har hørt rykter om at man ikke ser forskjell på om dette treet er levende eller ikke da, he he. Har sett på det lenge før jeg overtalte meg selv til å like det. Det ble faktisk finere for hver gang jeg så dette treet. Men nå elsker jeg det!I dag skal jeg og barna reise en tur hjem til foreldrene. Det er en stund siden sist jeg har vært hjemme nå og det er første gang for Liam. Så nå nyter jeg en god Chai Latte før jeg tar fatt på bilturen! Håper det går bra, for det er første gang jeg er ut på en lengre biltur alene med 2 barn i baksetet! :-D Film med Dora er klargjort og godbiter er pakket ned :-D

Ønsker dere en herlig tirsdag alle sammen!


Klem

Janne

søndag 6. januar 2013

Home sweet home..
Hei dere! Først og fremst vil jeg ønske dere alle et GODT NYTTÅR og takke alle mine lesere for det gamle året!  Og velkommen til nye følgere! Stas å ha rundet 200 følgere og er så glad for alle koselige kommentarer dere legger igjen! 

Da var vi kommet hjem etter en 4 uker lang juleferie i Spania. Herlig var det og gleder meg til vi skal tilbake igjen. Jeg synes at det var en nedtur å komme hjem til regntunge mørke dager. Men pytt pytt!!Fikk pakket ut siste rest av kofferten i dag. Det ble med litt hjem fra Spania siden jeg fikk en rød lappe på kofferten merket med heavy og 29 kg!! Ha ha, glad jeg slapp å betale overvekt iallfall og at ingen koffertbærere fikk strekk i ryggen! ;)
Denne veska kjøpte jeg i Spania og har rukket og bruke den mange ganger! Går masse bleie, flasker og våtservietter oppe i denne! :-D
Skal pleie helsen resten av kvelden, men kommer sterkere tilbake. Satser på en bloggrunde i morgen :-D

Håper dere har hatt en fin start på det nye året så langt!

Ønsker dere en fin kveld videre!

Klem

Janne