torsdag 4. juni 2015

LEKKERT FRA ELCE STOCKHOLM..


 
 
 
 
 

 
Elce Stockholm har de nydeligste putene jeg har sett. Her er det masse mønster og passer inn overalt. De finnes i mange forskjellige farger med forskjellig mønster, som kan kombineres med hverandre. Og perfekte standardmål som 50x50 og 50x70. Så nå har jeg skiftet ut alle putene mine med Elce Stockholm. ÅHHHH, så herlig å sette seg i sofaen med disse nydelige putene rundt seg. For å ikke snakke om det lekre pleddet med mønster på ene siden og sort fløyel på den andre siden. Elsk!!! Her er det bare å mikse i vei. Hvem ønsker seg ikke pene puter i sofaen;-)
 
 Sophie heter hun som står bak både Elce Stockholm og Enjoy Candles. Hun er fantastisk dyktig og har en herlig personlighet. Nå kaller jeg henne for "Cusion Queen"!!
 
We love Elce Stockholm
 
 
 
God torsdagskveld ;-)
 

tirsdag 2. juni 2015

SHADES OF GREY...
 
Å våkne til badende sol er så deilig etter altfor mange regnfulle dager. Jeg får så mye energi av godværet, og synes at det er så koselig å ordne inne. Se mine nye mønstrete Enjoy Candles fra fine Browns på Sirkus Shopping. 
Lysene er laget av 100% ekte voks. Med TIMER! Alle lysene er håndlagde og ser veldig ekte ut!
 Elsker dette mønsteret som heter "Athens" og digger at de matcher de fine nye putene mine. En veldig fin gråfarge som myker opp min sort-hvite stil. 
 
Du får kjøpt lysene her. Enjoy!
 
Buketten som står på bordet er afrikanske liljer som står igjen etter bursdagsfeiring vi hadde i helgen. De kan stå opptil mange uker. Bare et lite tips;-)
 
 
Ønsker dere en fin kveld!