lørdag 7. september 2013

GOD LØRDAG OG SOMMERENS SISTE...

Hei alle fininger!
 
Blir en stund mellom innleggene her på mittlillehjerte. Det er mye som skjer fortiden her hos oss, vi har jo små barn og de må jo selvfølgelig prioriteres <3. Familien er jo bare så viktig, litt kjæreste tid blir det jo også.
Nå er det lørdag og familiens største kose dag, selv om jeg synes vi koser oss hver dag egentlig, hihi. I dag står det reker og bobler på menyen med besøk. Og vi håper på å få nyte rekene og boblene ute på verandaen. Tipper dette blir sensommerens siste rekemåltid :-D Så da er det bare å nyte for fullt!
 

 
Tusen takk til alle som stemmer på meg i Boligplussutfordringen. Det betyr så utrolig mye for meg og hadde vært så gøy å vunnet. 17. sept er siste stemmedag. Din stemme kan være avgjørende. Her kan du stemme på meg.
 
Ha en riktig fin lørdag!
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Så koselig med et glimt fra deg igjen :) håper du har hatt fine dager på ferie - og herlig at dere nå nyter sensommeren :) fine dager her i sør og, men nå er høsten satt inn :) og den kan jo også være fin. Selv syns jeg alt blir lettere når man har sol og varme i vente... ;) gleder meg....! Håper du får en fortsatt fin helg - og ja, jeg har stemt på deg , vet du ;) klem din vei <3

  SvarSlett
 2. Herlige bilder:))
  Elsker vafler og jordbær ♥

  Viktig med familiekos, så blogg når du har tid og lyst, vi som følger får jo opp innleggene dine uansett:))

  SvarSlett
 3. Hei Janne! Ååå, reker er bare såå godt da! Har planer om reker på bursdagen til sønnen som skal feires snart, flere måneder på etterskudd da, men...

  Kos deg i helgen kjære deg! Klem, Anne <3

  SvarSlett
 4. Flotte bilder! Lykke til i konkurransen!

  SvarSlett