søndag 8. desember 2013

ADVENT...

Desember er en koselig måned med små aktiviteter med barna. I går fikk vi bakt pepperkaker hvor det ble spist like mye deig som de vi fikk laget. Og lille Liam ville helst undersøke kjøkkenskuffen der jeg har redskapene mine. Akkurat slik det skal være med små barn på kjøkkenet.
 
Julepynten sniker sag sakte inn og julestemningen kommer mer og mer for hver dag. Vi spiller julemusikk og koser oss så godt vi kan. Jeg har forandret litt på julepynten, og i år er fargene sort, gull, sølv og hvitt. Rød jul får ungene til besteforeldrene sine, hvor det ikke mangler nisser. Og ungenes julepynt får selvfølgelig plass i hjemmet.
 

 
 
 
Espressokoppene fra Designletters er brukt til adventslysene.


 
Lerkegreiener hører med i denne ventetiden.
 
Husk giveawayen som trekkes 13. des. Du finner den her!


Ha en fin 2.søndag i advent!
 
 

3 kommentarer:

 1. Nydelig tid vi har nå og nydelige bilder :-)
  Nyt kvelden.
  klem Vibeke

  SvarSlett
 2. Kjempekoselig tid med masse som skjer:))koselig å bake og Ake Hihi visst ein har snø da:)
  Her kom den og så regna den dessverre bort!

  Ønsker deg fine førjulsdager Janne:)
  Klem fra lillian

  SvarSlett
 3. Alle må få pynte AKKURAT som de vil og om du ikke vil ha rødt i interiøret til jul, så er jo det heeeeeeeelt greit, det er du dom BESTEMMER i ditt hjem! Her er det ville protester fra minstejenta. Hun synes at mor har ALT for lite rødt, men jeg legger inn noen gode ord på vegne av meg selv og at jeg faktisk HAR Mailegnisser da, men det hjelper lite du. Det spørs om ikke jeg må bøye litt av i stormen, for hun er IKKE veldig enkel å overbevise...hehe, vi får nå se ;) Kos deg masse Janne!
  Klem fra Anne <3

  SvarSlett