søndag 3. november 2013

TUSEN TAKK...

Heia alle Fininger!
 
Er innom bloggen for å takke for mange hyggelige tilbakemeldinger på mitt forrige innlegg, soverommet vårt. Og enorm respons på instagram med masse likes, kommentaerer og ikke minst velkommen til nye følgere.Tusen takk for at dere følger meg <3 Jeg husker at jeg drømte om tusen følgere da jeg begynte med instagram. Og tenk at det er snart 3500 mennesker som følger meg. Dette hadde jeg aldri trodd i min villeste fantasi :-D Jeg vil bare si at jeg setter utrolig pris på dere alle sammen.
 
 
(Et lite tips til slutt at hortensier er like nydelige tørket som friske. Bare la den stå lenge i vann, så tørker den av seg selv. Denne er faktisk tørket, men er like fin.)

 
Nå skal mor kose seg i soafaen med sjokoladetrøffler og tvkos.
Håper at du også nyter kvelden din ;-)
 
Go klem fra meg til deg <3

5 kommentarer:

 1. Hipp hurra for flinke deg:))
  Velfortjent,like stilen din kjempegodt!
  God klem Siv Mette

  SvarSlett
 2. Ikke så rart at du har så mange følgere, du har det så fint og har kjempegod smak! Håper at du får enda flere, for det har du fortjent søte Janne! Vi treffes snart, det gleder jeg meg til :)) Kos deg masse med sjokolade og TV-kos. Selv har jeg nettopp kommet hjem, så var godt å finne sofaen da ja. Klem, Anne <3

  SvarSlett
 3. Hurra for fine tall:)
  Vel fortjent!
  Husker jeg selv og ble veldig glad da jeg rundet 1000 følgere på insta, ungdommene i huset er temmelig misunnelige på mine nå 2400, hahaha:))

  Flott bilde, jeg elsker Hortensia ♥

  SvarSlett
 4. God morgen, Janne:) du fortjener virkelig så mange følgere av den koselig bloggen din. Vel fortjent! Klem Ann Elin

  SvarSlett
 5. SÅ GØY
  KLART DU FÅR MASSE FØLLERE
  NYT DAGEN
  SØTE JANNE
  KLEM ELI:)

  SvarSlett